);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3

Dit jaar zal Samsung naar alle waarschijnlijkheid hun nieuwe smartwatch op de markt brengen, namelijk de Samsung Galaxy Watch 3. In dit artikel zullen wij met jullie delen wat wij weten over dit nieuwe horloge.

Samsung Galaxy Watch 3 geruchten en informatie

Samsung zal dit jaar een nieuwe activity tracker op de markt brengen, de Galaxy Watch 3. Nou zullen er een aantal mensen denken 'er is nog helemaal geen Galaxy Watch 2 geweest'. Dat klopt, maar omdat hun laatste horloge 'Samsung Galaxy Watch Active 2' heet, zal de fabrikant naar alle waarschijnlijkheid het nummer 3 gebruiken om zo meer onderscheid te creëren. 

Kastmaat, afmetingen en specificaties

Volgens Sammobile.com zal de nieuwe Galaxy Watch de kastmaten van 41mm en 45mm krijgen. Dit is in beide gevallen 1mm kleiner dan de huidige 42mm & 46mm horloges. Of dit gevolgen heeft voor de bandbreedte is nog niet helemaal duidelijk. Al lijkt dit 'gewoon' 20 & 22mm te blijven. De schermformaten zullen 1,2 en 1,4 inch zijn. De volledige afmetingen van de twee varianten zijn 45 x 46,2 & 11,1 mm voor de grotere, en 41 x 42,5 x 11,3 mm voor de kleinere.

Het horloge zal in twee soorten materialen uitkomen, namelijk staal en titanium. 

De smartwatch zal uitgerust zijn met 1GB RAM en 8GB intern werkgeheugen. 

Wat de batterij betreft zal dit niet anders zijn dan bij zijn voorganger(s). Geruchten spreken over dezelfde 247 & 340mAh batterij zoals bij de Galaxy Watch Active 2. Dit zou ook het geval zijn voor met de processor. 

Hoe gaat hij er ongeveer uitzien?

Er zijn zoals we vaker zijn enkele renders gelekt van het horloge.

Wat we zien is dat hij vrij sterk op zijn voorganger lijkt, maar net even iets strakker oogt. Natuurlijk is het uiterlijk van iets subjectief, wij vinden hem in ieder geval erg mooi ogen!

galaxy watch 3

Bron : Evan Blass - @evleaks. 

Kleur(en) Samsung Galaxy Watch 3

Volgens Evan Blass komt de Samsung Galaxy Watch3 in drie verschillende kleuren uit. Dit zullen de kleuren zwart, zilver & brons zijn. 

Galaxy Watch 3 prijs

Over de prijs zijn eigenlijk nog amper geruchten geweest, dus hier kunnen we helaas nog weinig over zeggen. De enige die een indicatie gaf voor de prijzen is nogmaals Evan Blass, die spreekt over $400 - $600 dollar. Dit zou toch een stuk meer zijn dan de vorige Galaxy Watch, die onder de $350 dollar bleef met zowel de kleine als de grotere variant. 

Wanneer komt de Samsung Galaxy Watch 3?

De verwachting is dat Samsung zijn nieuwe horloge digitaal zal lanceren via het 'Samsung Galaxy Unpacked 2020' evenement waarbij de fabrikant meerdere van zijn nieuwste apparaten zal tonen. Naast hun nieuwste wearable zal hier waarschijnlijk ook de nieuwe Galaxy Note 20 (ultra) en Fold Z voor het eerst getoond worden.

Een bandje voor de Galaxy Watch3?

Ook als deze nieuwe smartwatch uitkomt kun je bij ons altijd terecht voor als jouw smartwatch bandjes. Bekijk eens ons Samsung Galaxy Watch bandjes overzicht!

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box