Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Over Smartwatchbanden.nl

Wij zijn Bart, Jan Willem en Jeffrey. Drie jonge ondernemers, die ook nog eens beste vrienden zijn en hun passie delen voor smartwatch gadgets en accessoires. Wat begon als een bijbaan voor ons is uitgegroeid tot maar liefst twee ondernemingen. Naast Smartwatchbanden.nl zijn wij namelijk ook de oprichters van Phone-Factory.nl.

 

Laten wij je even mee terugnemen in onze geschiedenis en dan naar het jaar 2014 waar het eigenlijk allemaal is begonnen. Bart kreeg namelijk voor zijn opleiding de opdracht om een online webshop op te starten en daarbij kreeg hij hulp van Jan Willem. Samen gingen wij het digitale avontuur aan en dit leidde tot de start van onze eerste onderneming, Phone-Factory.nl. Op dat moment was het een online webshop met unieke telefoonhoesjes en gadgets alleen gericht op vrouwen, zoals een telefoonhoesje in de vorm van een parfumfles. Échte vrouwen hebbedingentjes dus. Wij werkten toen vijf dagen in de week bij onze vaste baan en na 17:00 uur reden wij snel naar Bart zijn huis om bestellingen in te pakken die binnen een uur gereed moesten zijn voor verzending. Wat begon als schoolopdracht groeide uit tot onze bijbaan. 

In 2017 kwam de online webshop toch op een lager pitje te staan, vanwege drukte op ons werk en school. Daarom sloot eind 2017 Jeffrey zich aan om ons team te versterken. Zo hadden wij ons assortiment verbreed naar ook mannen telefoonhoesjes en gadgets, dit leidde ertoe dat de bestellingen alleen maar gingen stijgen. Wij hebben zo’n 1,5 jaar lang vanuit Bart zijn slaapkamer de bestellingen verzonden, maar in oktober 2019 kwam dan eindelijk onze droom uit: een eigen pand. Én tegelijkertijd kwam er ook een tweede onderneming bij namelijk Smartwatchbanden.nl, de online webshop voor al jouw Smartwatch bandjes en verdere accessoires voor jouw horloge. 

Wij hebben dus van onze hobby ons werk gemaakt en inmiddels zijn wij nu twee panden verder, beheren wij twee bedrijven: Phone-factory.nl en Smartwatchbanden.nl en verkopen wij onze producten in meerdere landen, staat de teller op honderden bestellingen per dag en bestaat ons team uit meer dan 30 personen die zich elke dag voor de volle 100% inzetten voor tevreden klanten. Én daar zijn wij supertrots op! Wij willen en blijven voortdurend om ons heen kijken, leren en zoeken naar unieke en vooral innovatieve producten voor jou. Nieuwe inzichten leiden tot nieuwe ervaringen, dit geldt ook voor onze Smartwatchbanden en -accessoires. Wij weten precies welk bandje of accessoire jij nodig hebt voor jouw Smartwatch. Probeer onze zoekbalk maar eens uit en je zal het zien: wij hebben het voor jou!  

Begin 2023 hebben we onze business uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, een mooie nieuwe stap in ons avontuur. Bezoek Smartwatch Straps UK

Waarom Smartwatchbanden.nl?

Wij staan voor tevredenheid, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Bij ons is de klant koning, klinkt cliché he? Maar toch is het zo. Wij willen tevreden klanten bereiken en daarom staat onze klantenservice vijf dagen in de week voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden via de mail, telefoon en op sociale media. Het bestellen van een Smartwatch band of accessoire willen wij zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kiezen wij bewust voor een kleiner, maar zorgvuldig gekozen assortiment. Ben je toch niet helemaal tevreden over jouw bestelling? Gelukkig heb je 100 dagen bedenktijd bij ons, zodat je nog altijd jouw bestelling kan retourneren. Ook zijn wij aangemeld bij de Webwinkelkeur, dit is een onafhankelijk platform waarop klanten hun referentie kunnen achterlaten. Hierdoor kun je altijd op een veilige en vooral betrouwbare manier winkelen en betalen bij ons. Je betaalt nooit teveel voor een product en ook heb je zelf de keuze tussen verschillende betaalmogelijkheden, zoals IDEAL, Afterpay en PayPal. Wij verzenden gratis onze producten in Nederland en België. Bestel vandaag nog voor 22:00 uur en je hebt de volgende dag jouw bestelling in huis.  


Wat bieden wij?

vink Nieuwe en hippe Smartwatchbanden en accessoires van uitstekende kwaliteit
vink Snelle en gratis verzending via Track and Trace in Nederland & België
vink 100 dagen bedenktijd; zodat je altijd nog kunt retourneren
vink Uitstekende klantenservice, zodat je vraag snel beantwoord wordt


Contactgegevens

Adres Smartwatchbanden.nl Smartwatchbanden.nl
      Limpergstraat 6
     2288 AD Rijswijk
     Nederland

Telefoon Smartwatchbanden.nl   +31853038680
      Maandag tot vrijdag bereikbaar: 9:00 uur - 17:00 uur

E-mail Smartwatchbanden.nl E-mail: [email protected]
     Binnen één werkdag reactie

KvK Smartwatchbanden.nl KVK nummer: 85014575
     BTW nummer: NL863469796B01

Rekening Smartwatchbanden.nl IBAN: NL81RABO0359670717
     BIC: RABONL2U

 

Contactgegevens
Telefoonnummer
+31853038680
Bereikbaar op werkdagen van 9 t/m 17 uur
Social media

Volg ons

8,8Review LogoWij scoren een 8,8 op Webwinkelkeur
Smartwatchbanden.nl

Limpergstraat 6
2288 AD Rijswijk
Nederland

BTW: NL863469796B01
KVK: 85014575