• Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Verzenden & retourneren

Gratis verzending

   Bestand:Bpost logo.svg

Gratis en snelle bezorging
Als je de bestelling voor 18:00 uur is geplaatst, wordt je bestelling diezelfde (werk)dag nog gratis verzonden in Nederland en België. Dit betekent dat wij de bestelling dan overdragen aan onze partner PostNL of Bpost, meestal heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis. Soms doet PostNL er iets langer over dan de gewoonlijke 1-2 bezorgdagen, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden, de feestdagen of andere vertragingen. Overigens zijn zondag en maandag geen werkdagen voor PostNL.

Bestellingen naar België duren gewoonlijk wat langer dan in Nederland, gemiddeld duurt het 3-4 werkdagen voor een bestelling bezorgd is. 

Bezorging via PostNL
Wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland via PostNL. Wil je je bestelling kunnen volgen? Dan kun je tijdens het afrekenproces kiezen voor verzenden met 'Track & Trace'. Wij zullen het pakket dan als brievenbuspakket versturen, het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te blijven maar je het pakket wel kunt volgen aan de hand van een trackingcode. 

Gratis verzending
Al onze bestellingen binnen Nederland en België worden GRATIS verzonden, ongeacht de prijs of het gewicht van je bestelling.

Retourneren

Verkeerd product ontvangen?
Heb je een verkeerde product ontvangen? Excuses, neem dan eerst contact op via de mail zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen! 

Beroepen op je herroepingsrecht? 
Heb je iets verkeerds besteld of spijt van de bestelling? Geen probleem! Je kunt de order binnen 30 werkdagen na ontvangst tegen de volgende voorwaarden retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 16 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag via de door jouw gekozen betaalmethode retour gestort.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele nieuwstaat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Volg de volgende stappen om je retour in goede orde af te handelen:

  1. Op pagina mijn account kun je inloggen en je retour aanmelden via "Mijn bestellingen".

  2. Wanneer je retour is aangemeld via stap 1 kun je het retourformulier downloaden en vul deze geheel in om gebruik te maken van dit herroepingsrecht.

  3. Je kunt de te retourneren artikelen samen met het retourformulier in dezelfde verpakking/envelop naar ons terugsturen. Je kunt dit gratis retourneren door "retour afzender" op onze envelop te zetten, je eigen adres door te strepen en daarbij ons retour adres te schrijven:


Smartwatchbanden.nl
t.a.v. Retourneren
Platinaweg 25, Unit 4.01
2544 EZ Den Haag
Nederland

Vermeld altijd je ordernummer in of op je retour.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede originele orde retour ontvangen is.

Heb je een verkeerd product ontvangen? Neem dan eerst contact op via de mail zodat we dit sneller kunnen oplossen!  

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box