Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle , 13 april 2022

Originele Samsung smartwatchbanden: vind je hier!

De Samsung Galaxy Watch 4 is jouw partner op weg naar een gezondere levensstijl die ervoor zorgt dat je het beste uit jezelf gaat halen. De Watch houd je fitnessvoortgang bij en brengt hierbij jouw vetpercentage, skeletspieren, lichaamswater en nog heel vele meer in kaart, zodat jij jouw lichaam beter gaat begrijpen. Het is één van de nieuwste smartwatches op dit moment op de markt met heel veel functies. Zo is de Watch 4 het eerste horloge met Wear OS, biedt hij toegang tot je favoriete apps en dat allemaal om je pols. De Watch heeft nog heel veel meer voordelen, lees het in onze Review blog

In ons assortiment hebben wij dus sinds kort originele Samsung smartwatchbanden in vijf verschillende soorten, namelijk de Ridge Sport band, Milanese band, Hybrid Leather Band, Sport band en Extreme Sport band. In deze blog lichten wij deze per band uit. 

Ridge Sport band

De Ridge Sport band (34,95 EUR) hebben wij in vier verschillende kleuren, namelijk zwart, wit, groen en navy blauw. Deze band van Samsung is perfect om te gebruiken tijdens het sporten, want hij is zweet- en weerbestendig en door het synthetische rubber materiaal heeft de band een sportieve uitstraling. De Ridge Sport band is voorzien van een gesp, waardoor die voor meerdere polsmaten geschikt is aangezien je hem gemakkelijk kunt verstellen. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk:

S/M: 13cm t/m 19cm
M/L: 14,5 t/m 20,5cm
 
Samsung Ridge Sport band
 

Milanese band

Met de Milanese band geef jij jouw Samsung Galaxy Watch 4 een stijlvol design. De band is gemaakt van zeer verfijnd metaal en is verkrijgbaar in het zwart en zilver in ons assortiment. Deze band is perfect om te dragen naar een zakelijke, maar ook informele gelegenheid. Het is een band die je dagelijks dus kunt dragen, die je dus echt in je collectie nodig hebt! 

De band is verkrijgbaar in twee verschillende maten:

Small: 74,95 EUR
Large: 74,95 EUR

Samsung Milanese band

Hybrid Leather band

Ben je op zoek naar een bandje dat jouw Samsung Watch een klassieke look en feel geeft, maar waar je ook mee kunt sporten? Stop dan met je zoektocht, want de Hybrid Leather band (42,95 EUR) is de band waar jij naar op zoek bent! Het bandje is gemaakt van speciaal leer wat zweetbestendig en comfortabel dragen is. Hij is verkrijgbaar in de kleuren camel, donkerblauw, zwart en lichtroze. Je Samsung Watch krijgt tijdens werk, maar ook sporten met deze band een super luxe uitstraling. 

De Hybrid Leather band is verkrijgbaar in twee maten:

S/M: 13cm t/m 19cm
M/L: 14,5 t/m 20,5cm
 
Samsung Hybrid Leather band

Sport band

Deze band is de ideale oplossing om jouw smartwatch een sportieve look te geven. De Sport band (34,95 EUR) is een vervangende sportarmband en is zweet- en waterbestendig. Wil je altijd de beste prestatie-ervaring voor dagelijkse fitness-tracking? De H-wing-technologie biedt een pasvorm welke gezondheidsmonitoring op hoog niveau biedt. De band is verkrijgbaar in Navy Blauw, Olijfgroen, Mosterd, Roze, Wit, Groen en Zwart. 

Maten:
S/M: 13cm t/m 19cm
M/L: 14,5 t/m 20,5cm
 
Samsung Sport band
 

Extreme Sport band

Ben jij iemand met een actieve levensstijl? Dan is de Extreme Sport Band (34,95 EUR) op jouw lijf geschreven. Door de gaatjes in de band kan de huid goed ademen en transpireren wat zorgt voor extra comfort. Daarnaast is die geschikt voor verschillende polsmaten door de gespsluiting en is die verkrijgbaar in het zwart, roze en blauw in twee verschillende maten: 

S/M: 13cm t/m 19cm
M/L: 14,5 t/m 20,5cm
 

Samsung Extreme Sport band

 

Kortom..

Ben je op zoek naar een originele Samsung smartwatchband? Bekijk dan het ruime assortiment op Smartwatchbanden.nl voor de nieuwe Samsung Galaxy Watch 4 Series. Voor welke band ga jij? Laat het ons hieronder weten!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden