Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle, 28 april 2021

Alles wat je moet weten over de Garmin Venu 2

Echte eyecatcher

Dat is de Venu 2 zeker! Hij heeft een roestvrijstalen behuizing en om zijn Amoled beeldscherm kan je ook niet heen. Zijn verbluffende beeldscherm laat namelijk alles haarscherp zien, waardoor je blijft staren naar jouw gezondheidscoach om je pols. Daarnaast kan je ook voor de optie always-on modus kiezen, waardoor het beeldscherm altijd aan blijft. Het glas is gemaakt van Corning Gorilla Glass 3 en met de Venu 2 hoef je ook niet bang te zijn voor een spettertje water. Deze activity tracker is volgens Garmin waterdicht en kan tot een diepte van vijftig meter.

24/7 monitoring om jouw gezondheid beter in beeld te brengen

De Garmin Venu 2 maakt het bewuster en gezonder leven voor jou een stuk makkelijker door zijn geavanceerde gezondheidsmonitoring- en fitness functies. De activity tracker heeft namelijk meer dan 25 vooraf geinstalleerde apps, waarmee jij jouw sportactiviteiten registreert, bijvoorbeeld indoorklimmen, intervaltrainingen en boulderen. Daarnaast heeft de nieuwe Garmin Watch uitgebreide functies om jouw gezondheid te monitoren, zoals slaapscore, stresstracking, fitness leeftijd, Body Battery energieniveaus, etc. Je leert je lichaam volledig begrijpen en dat is wat je wilt bereiken toch wanneer je veel sport en gezond leeft? Ten opzichte van de andere Garmin smartwatches brengt de Venu 2 volgens hen jouw gezondheid nog meer in kaart en daarnaast kan je gebruik maken van Garmin’s Connect IQ 4.0, het nieuwste ontwikkelplatform van Garmin.

Een goede nachtrust en voldoende slaap is zeker een must als je streeft naar een gezonde levensstijl. De Venu 2 geeft jou inzicht in jouw slaap en rust door middel van zijn slaapmonitoring en slaapscore. Hij monitort jouw slaap door jouw hartslag, stress, ademhaling en Pulse Ox te meten. Hierdoor ontdek je jouw slaapkwaliteit en krijg je inzichten om jouw slaap te verbeteren mocht dat nodig zijn. Vervolgens kun je deze inzichten vastleggen in een rapport en via Garmin Connect op jouw telefoon genereren. Zo staan jouw gegevens vastgelegd en kun je deze vergelijken met andere metingen. Daarnaast kan je ook met deze activity tracker achter jouw sport leeftijd komen. De Venu 2 houdt namelijk jouw wekelijkse activiteiten, rusthartslag en vetpercentage bij en hiermee ontdek je vervolgend jouw fitness leeftijd. Ben je 22 jaar, maar heb je een fitness leeftijd van 35 jaar. Dan moet je dus flink aan de bak en daar gaat de Venu 2 jou bij helpen!

Slimheid van de Garmin Venu 2

De nieuwe Venu 2 ondersteunt verschillende slimme notificaties, zooals Garmin Pay voor contactloos betalen, Spotify, Amazon Music en Deezer. Daarnaast kan je nog veel meer apps en widgets downloaden uit de Connected IQ Store. Weet je wat zo fijn is aan de Venu 2? Hij gaat elf dagen mee in smartwatch-modus! Je hoeft hem dus niet elke dag op te laden én hoe ideaal is dat?! De Venu 2 in smartwatch-modus betekent: lage helderheid en wifi, muziek en de pulsoximetrie-meter staan uit. Staat de GPS nog actief en luister je muziek? Dan gaat de Garmin Venu 2 acht uur lang mee, maar door zijn snellaadmodus laadt de smartwatch vliegensvlug op en kan je hem binnen 10 minuten weer gebruiken.

Vanaf nu verkrijgbaar!

Ben je enthousiast geworden over de nieuwe Garmin parel? Begrijpelijk hoor! Hij laat jou je lichaam beter begrijpen, doordat hij jouw welness en health in het dagelijks leven beter in beeld brengt. Deze eyecatcher is nu te bestellen vanaf €399,99 in de kleuren Blue Granite/Silver en Black/State. Voor welke kleur ga jij? Én vergeet natuurlijk ook niet een leuk bandje te kopen voor jouw nieuwe Garmin Venu 2 en wij hebben er genoeg in ons assortiment. Ben je op zoek naar een klassiek en stijlvol bandje? Ga dan voor de stalen band. Wil je je Venu 2 juist wat meer kleur geven? Kies dan de siliconen band, want die hebben wij in heel veel kleurtjes en kan je ook nog eens om je pols dragen tijdens jouw workout. Neem snel een kijkje op onze website en bestel voor 20:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd door onze magazijnhelden. 

Garmin Venu 2

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden