Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Overige categorieën in Smartwatch accessoires

Accessoires voor de Garmin Forerunner 245

Heb jij net een mooi Garmin Forerunner 245 bandje gekocht en ben je ook nog op zoek naar andere accessoires voor jouw smartwatch? Dan ben je hier op de juiste pagina. Wij hebben enkele handige en belangrijke Garmin Forerunner 245 accessoires in onze webwinkel liggen. 

Een extra oplaadkabel

Het kan natuurlijk nooit kwaad om een extra Garmin Forerunner 245 oplader in huis te hebben. Deze lader is compact en neemt bijna geen ruimte in beslag. Je kunt deze natuurlijk ook gebruiken voor op je werk, onderweg, of misschien wel als vervanger van je oude defecte model. Met de USB-A aansluiting heb je vele opties om jouw smartwatch op te laden. Dit kan via een PC, laptop, powerbank, of met onze smartwatch adapter, die je kan gebruiken bij het stopcontact. 

Bescherming van je display

Omdat we onze smartwatches intensief gebruiken tijdens bijvoorbeeld het sporten is de kans groter dat hij een keer op de grond valt of dat je ergens tegenaan stoot. Het zou zonde zijn als je hierdoor permanente schade oploopt. Kies daarom voor een Garmin 245 beschermhoesje van TPU materiaal of glazen screen protector. Hiermee is je display altijd goed beschermd tegen een relatief kleine investering. 

Garmin 245 accessoires online bestellen

Bij Smartwatchbanden.nl kun je terecht voor alle soorten Garmin bandjes en accessoires, zo ook voor de Forerunner 245. Onze producten zijn altijd goed passend en gaan een geruime tijd mee. Op alle bestellingen geldt gratis verzending zodat je nooit meer betaald dan de prijs die je ziet. Om te zorgen dat jij snel je artikel(en) in huis hebt sturen wij alle gedane bestellingen voor 22:00 op een werkdag dezelfde dag nog naar je toe. Zo kun je altijd al snel genieten van je nieuwe polsbandje of accessoire. 

Garmin Forerunner 245 accessoires