Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Overige categorieën in Smartwatch accessoires

Accessoires voor Garmin Fenix 5 (Plus) modellen

Als bezitter van een mooie Garmin Fenix smartwatch vind jij het misschien wel belangrijk om deze goed te beschermen. Tevens is het mogelijk dat je op zoek bent naar een (extra) oplaadkabel waarmee je eenvoudig en overal weer mee kunt opladen. Wij hebben het in ons assortiment Garmin Fenix 5 (Plus) accessoires allemaal!

Bescherm je display

Om te zorgen dat jouw beeldscherm schadevrij blijft hebben wij meerdere screen protectors en beschermhoesjes ingekocht. Deze kun je over je display heen plaatsen om te zorgen dat deze beschermd is mocht je slimme horloge per ongeluk een keertje vallen. Je vind hier zowel TPU cases als screenprotectors van gehard glas voor vele Fenix modellen. Controleer wel goed welk model jij hebt op het moment dat je een accessoire besteld. 

Laadt snel je batterij op

Natuurlijk hebben wij voor de Fenix smartwatches ook een oplader. Het voordeel is dat veel van deze modellen dezelfde oplaadkabel gebruiken dus kun je er eentje bestellen die voor meerdere modellen geschikt is. Met de USB aansluiting kun je eenvoudig opladen via jouw laptop, PC of powerbank. 

Garmin Fenix 5 (Plus) accessoires bestellen

Smartwatchbanden is dé plek voor al jouw Garmin accessoires en natuurlijk ook Garmin bandjes. In onze collectie horlogebandjes vind je ook geschikte exemplaren voor de Fenix smartwatches. Er zit hier wel verschil in maat dus controleer altijd goed welk model jij in je bezit hebt. Verder geldt altijd gratis verzending op al onze producten. 

Garmin Fenix 5 (Plus) accessoires