• Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Garmin bandjes

Garmin bandjes

Een horlogebandje voor jouw Garmin smartwatch

Vind hier onze horlogebandjes voor Garmin modellen. Hier hebben we verschillende soorten Garmin bandjes die gebruikt kunnen worden voor elke gelegenheid. Zo hebben we sportbandjes, maar ook leren en RVS bandjes. 

Garmin 20mm bandjes

Omdat Garmin verschillende horloges verkoopt waarvan de kastgrootte hetzelfde is, passen bepaalde bandjes op meerdere modellen. Zo kunnen de Garmin horlogebandjes die geschikt zijn voor 42mm watches op de volgende modellen geplaatst worden :

- Garmin Vivoactive 3 (music)
- Garmin Vivomove HR
- Garmin Venu
- Garmin Forerunner 245 / 645

Garmin 22mm bandjes

Ook hebben zij grotere horloges waarvan de maat 45mm is. Daar zijn dus een groter Garmin bandje voor nodig. De modellen waar de grotere bandjes op passen zijn de volgende :

- Garmin Vivoactive 4 (L)

Garmin 18mm bandjes

Sinds kort bieden wij ook horlogebandjes met een bandbreedte van 18mm aan. Deze kun je aanschaffen voor de kleinere varianten van hun horloges. Deze zijn geschikt voor :

- Garmin Vivoactive 4s
- Garmin Vivomove 3s

Horlogebandjes met een speciale sluiting

Wij verkopen ook 22mm bandjes met een andere sluiting. Deze hebben dus niet de standaard 'quick release' sluiting, maar een ander soort klik sluiting. Voorbeelden van modellen die hiervoor geschikt zijn:

- Garmin Fenix 5 (Plus)
- Garmin Fenix 6 (Pro)

Mocht je een model hebben waar wij geen specifieke pagina voor hebben kan je dus wel eventueel een bandje bestellen van een model waarvan we wel productpagina hebben die dezelfde maat heeft. 

Bekijk onze Huawei bandjes.

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box