Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Johnno van den Brink, 12 mei 2022

Welke bandjes passen op Apple Watch 7?

Om te bepalen welk bandje op jouw Apple Watch 7 past kijken we eerst naar de maat van jouw Apple Watch 7. Er zijn twee maten: 41mm en 45mm. Het kleine formaat Apple Watch 7 heeft dus een 41mm scherm, de grote variant is 45mm. Dit onthoud je bij het uitzoeken van nieuwe Apple Watch 7 bandjes.

Weet je niet zeker welke maat je hebt?

Kijk dan even in de informatie van jouw smartphone in de Apple Watch app op jouw iPhone. Selecteer hier "Mijn Watch" - "Algemeen" - "Info". Hier vind je het modelnummer van jouw Apple Watch 7.

Verschillende modelnummers van de Apple Watch 7 zijn:

  • Model: A2473 = 41-mm kast
  • Model: A2474 = 45-mm kast

Nu je dit weet kun je jouw favoriete bandjes uitzoeken en de juiste maat aanklikken op de product pagina. Bestel je per ongeluk verkeerd? Geen probleem, we ruilen hem gratis om voor de goede maat!

Deze bandjes passen op de Apple Watch 7

Milanese bandjes

apple watch 7 milanese bandjes

Om jouw smartwatch een chique look te geven kun je naar deze Apple Watch 7 Milanese bandjes kijken. Luxe gevlochten stalen bandjes met een sterke magneet zodat hij geschikt is voor elke polsdikte.

Leren bandjes

apple watch 7 leren bandjes

Wil je liever een iets subtielere, minder glimmende uitstraling? Dan zijn deze Apple Watch 7 leren bandjes perfect voor jou. 

Stalen bandjes

apple watch 7 stalen bandjes

Voor de Watch 7 (zowel de 41mm als de 45mm varianten) kun je een kijkje nemen tussen meer dan 50 verschillende Apple Watch 7 stalen bandjes

Nylon bandjes

apple watch 7 nylon bandjes

Ga je liever voor een bandje die je amper voelt? Bekijk dan onze Apple Watch 7 nylon bandjes. Deze nylon gestoffeerde bandjes zijn extra comfortabel en een klittenband sluiting zodat hij past om alle kleine en grote polsen, die past dus altijd!

Sport bandjes

apple watch 7 sport bandjes

Ben je actief en wil je dat de metingen van jouw Apple Watch extra accuraat zijn? Bekijk dan eens alle Apple Watch 7 sport bandjes. Deze bandjes zijn gemaakt van siliconen en zijn ideaal voor de sportievelingen onder ons. Sport je zo actief dat het zweet je op de pols staat? Kijk dan eens naar het siliconen bandje met gaatjes

Exclusieve Apple Watch bandjes

apple watch 7 exclusieve bandjes

Er zijn een heleboel Apple Watch bandjes in de kleuren zwart, zilver en wit. Maar wat als je op zoek bent naar heuse Exclusieve Apple Watch bandjes? Ons aanbod is erg groot en bevat meerdere exclusieve Apple Watch 7 bandjes!

Waarom zijn Apple Watch bandjes zo duur?

De prijs van originele Apple Watch bandjes gaan tot astronomische bedragen zoals de metalen band van € 449,-. Wij verkopen voornamelijk hoge kwaliteit goedkope Apple Watch bandjes vanaf € 8,95 en zelfs luxe stalen banden vanaf € 22,95!

De goede maat kiezen voor jouw Apple Watch 7

Dus welke bandjes passen op de Apple Watch 7? Alle bandjes die wij verkopen voor de Apple Watch passen op de Apple Watch 7, zolang je de goede maat kiest!

Maat kiezen apple watch 7

Heb je een Apple Watch 7 41mm? Kies dan de maat: 38 - 40 - 41mm. Heb je en Apple Watch 7 45mm? Kies dan de maat 42 - 44 - 45mm. Dan zit je zeker goed! 

Zo verwissel je jouw Apple Watch bandje

Wij schreven eerder al een uitgebreid bericht hoe je nou precies je Apple Watch bandje verwisselt. Identificeer de voor- en achterkant van jouw watch en het bandje is vervangen binnen een minuut! Zo kun je elke dag een ander bandje dragen bij een andere outfit, Apple heeft hier goed over nagedacht.

Conclusie

Apple Watch bandjes zijn vrij universeel, er zijn 2 soorten sluitingen. Voor de Apple Watch 7 is het belangrijk dat je de goede maat selecteert zodat het bandje op jouw Apple Watch 7 past. Als je eenmaal weet welke maat Apple Watch 7 je hebt, is het uitzoeken van het juiste bandje appeltje eitje!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden