• Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Apple Watch 7 nylon bandjes

Filters

Apple Watch 7 nylon bandjes

Apple Watch 7 Nylon bandjes

Een Nylon Apple Watch 7 bandje is gemaakt om alle weersomstandigheden te doorstaan. Al onze Apple Watch 7 bandjes worden nauwkeurig geselecteerd. Duurzaamheid, robuustheid en uiterlijk zijn belangrijkste aspecten in ons proces om de beste Apple Watch 7 bandjes aan te kunnen bieden. 

Waarom een Nylon band?

Een nylon bandje voor de Apple Watch zit comfortabeler dan een siliconen bandje, maar is minder sterk dan een stalen band.

Daarnaast is een nylon stoffen bandje voor de Apple Watch 7 in meerdere kleuren verkrijgbaar. Praktisch is elke kleur natuurlijk mogelijk op nylon Apple Watch bandjes. 

Apple Watch nylon loop band

De Apple Watch nylon loop band bestaat uit geweven nylon. Door de geweven structuur is het geheel zo'n beetje onverwoestbaar. 

Klittenbandsluiting

Je hoeft niet moeilijk te doen om dit bandje op maat te krijgen. Bij een metalen band moet je al gauw schakels verwijderen. Met een nylon bandje heb je dit probleem niet. Door de slimme klittenbandsluiting maak je jouw horloge altijd precies op maat. 

Gespsluiting

Naast de klittenbandsluiting hebben wij nog een aantal Apple Watch 7 bandjes met gesp. Deze zijn dus niet te sluiten via klittenband, maar met een gespsluiting. Net zoals een broekriem sluit je deze Apple Watch 7 band door de metalen stift door de riem heen te halen. 

Let op de maat

Kijk altijd goed naar de maat voor je een Apple Watch 7 nylon bandje besteld. Er zijn twee verschillende opties:

Maat kiezen Apple Watch 7 nylon band

Jouw Apple Watch heeft een bepaalde kastgrootte. Deze grootte kun je hier aanklikken, heb je een Apple Watch 7 41mm? Dan kies je de bovenste optie. Hetzelfde geldt voor de Apple Watch 7 45mm, dan kies je onderste.

Verschillende kleuren 

De Apple Watch 7 nylon bandjes zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om te "matchen" bij je blauwe spijkerbroek, kun je de blauwe nylon Apple Watch band bestellen. 

Toch liever een een universele zwarte nylon Apple Watch band, die hebben we natuurlijk ook. 

Smartwatchbanden.nl en jouw bestelling

Wij nemen alle vragen, klachten en kritiek zeer serieus. Onze klantenservice beantwoord jouw vraag met alle zorg. Retourneren en omruilen is geen probleem, laat ons wel altijd van tevoren even weten wat je wilt, zodat wij dat op de juiste manier kunnen begeleiden en uitvoeren. 

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld wordt dezelfde dag nog verstuurd!

Partners Smartwatchbanden.nl

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Om de website goed te laten functioneren en voor persoonlijke advertenties, maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring en geoptimaliseerde advertenties? Klik dan op 'Ja' om hiermee akkoord te gaan. Is dat voor jou akkoord? JaNeeWil je meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy »