);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Apple Watch bandje verwisselen

Apple Watch bandje verwisselen

Hoe verwissel ik mijn Apple watch bandje?

Ben jij een bezitter van de iWatch en weet je niet precies hoe je je net nieuw gekochte Apple Watch bandje moet vervangen? Lees dan de volgende instructies zodat jij snel kunt geniet van je nieuwe horlogeband. 

Oude bandje verwijderen

Om een nieuw bandje op je Apple Watch te doen dien je uiteraard eerst het oude bandje los te halen. Hier volgt kort hoe je dit moet doen. 

Ten eerste dien je het horloge om te draaien zodat hij met de achterkant naar boven ligt. De Apple Watch heeft hier een klein knopje zitten. Houd het knopje ingedrukt met je linkerhand en schuif met je rechterhand (of andersom) voorzichtig het polsbandje naar boven of beneden. Nu het oude bandje is verwijderd kun je je nieuwe band erop zetten. 

 

Nieuwe bandje bevestigen

(Het verschil tussen de voor - en achterkant van het bandje. Zorg er voor dat je het bandje op de juiste manier in het horloge schuift.)

Voor het plaatsen van een nieuw bandje hoef je enkel het nieuwe bandje er in te schuiven tot dat hij vastklikt. Dit is alles. Gelukkig voor ons heeft Apple het simpel gehouden en kunnen we heel eenvoudig onze Apple Watch bandjes verwisselen.

Controleer of het bandje aan beide kanten goed vast zit en je kunt gaan genieten van je nieuwe Apple Watch bandje!

Bekijk ook eens ons assortiment Apple Watch accessoires.

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box