Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

20% korting met de code: JARIG2020% korting met de code: JARIG20

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

20% korting met de code: JARIG2020% korting met de code: JARIG20

Overige categorieën in Smartwatch accessoires

Accessoires voor de Garmin Fenix 3 (HR)

Op zoek naar nuttige accessoires voor jouw Garmin Fenix 3 (HR) smartwatch? Bij Smartwatchbanden.nl vind je naast een ruime collectie Garmin Fenix 3 bandjes ook handige benodigdheden die je helpen jouw smartwatch te beschermen of weer eenvoudig op te laden. Al deze producten zijn uitgebreid getest op de Fenix 3 zodat we zeker zijn dat alles goed werkt en past. 

Een goede oplaadkabel

Natuurlijk kun je in ons assortiment Garmin Fenix 3 accessoires terecht voor een betrouwbare Garmin Fenix 3 oplader. Hiermee kun je via de USB aansluiting snel weer opladen via PC, laptop of eventueel onderweg met een powerbank. Het kan natuurlijk nooit kwaad een extra oplaadkabel in je bezit te hebben, bijvoorbeeld voor op werk of voor onderweg. Deze oplaadkabel is geschikt voor Fenix 3, Fenix 3 HR en tevens voor de Quatix 3.

Bescherm je display

Om te voorkomen dat je mooie horloge schade oploopt kan het verstandig zijn om een screen protector of beschermhoesje aan te schaffen. Onze Garmin Fenix 3 TPU case is een beschermhoesje dat om de randen van je display heen zit en fungeert als een soort kussen mocht je slimme horloge een keer op de grond vallen. Zo is de kans op schade meteen een stuk kleiner. De zwarte kleur sluit altijd goed aan. 

Fenix 3 (HR) accessoires bestellen bij Smartwatchbanden.nl

Heb je de accessoire(s) waar je naar op zoek was kunnen vinden? Dan kun je deze eenvoudig en veilig online bestellen in enkele stappen. De prijzen van onze producten zijn altijd inclusief verzendkosten zodat je nooit extra kosten krijgt. Bestel je je artikel voor 22:00? Dan wordt deze dezelfde dag nog op de post gedaan! Zo heb jij jouw bestelde artikel altijd snel in huis. 

Garmin Fenix 3 accessoires