Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Overige categorieën in Smartwatch accessoires
Op deze pagina kun je verschillende accessoires vinden voor de Fitbit Versa 1. Voor accessoires voor de Versa 2 of 3 kun je terecht op specifieke pagina's voor die modellen.

Accessoires voor de Fitbit Versa

Op deze pagina kun je handige Fitbit Versa accessoires vinden voor de Fitbit Versa 1. Deze accessoires zijn met zorg samengesteld en passen perfect op het eerste model. Als je een Versa 2 hebt dan kun je terecht op onze Fitbit Versa 2 accessoires pagina.

Voorkom schade aan je display

Met een Fitbit Versa screen protector of TPU case zorg je ervoor dat je geen risico meer loopt om schade aan je beeldscherm te krijgen. De screenprotector kun je over je display heen plakken, terwijl je met het beschermhoesje deze alleen om je kast vastzet. Zo kun je de case op ieder moment zorgeloos weer verwijderen. De cases op maat gemaakt voor de Fitbit Versa dus ze maken je activity tracker amper dikker. Kies uit een zwarte of transparante kleur. 

Snel en makkelijk weer je Fitbit Versa opladen

Natuurlijk mag een oplader voor de Fitbit Versa en niet ontbreken in ons assortiment. Deze zijn uitgerust met een USB aansluiting waarmee je ze kunt koppelen met je laptop, PC of powerbank. Zo kun je vrijwel overal gemakkelijk je tracker opladen. De oplader is ook vrij klein dus deze ligt nooit in de weg. Het kan nooit kwaad om een extra oplaadkabel in huis te hebben, of voor op je werk. In combinatie met een smartwatch adapter kun je ook gebruik maken van het stopcontact. Zo ben je niet afhankelijk van een laptop of computer die aan moet staan. 

Fitbit Versa accessoires bij Smartwatchbanden.nl

Bij ons kun je veilig, eenvoudig en snel al je nuttige accessoires & Fitbit bandjes voor je slimme horloge bestellen. Op alle verzending geldt gratis verzending zodat je nooit voor extra kosten komt te staan. Als je iets voor 22:00 besteld wordt het artikel dezelfde dag nog verzonden. Zo heb jij je bandje of gadget vaak na één werkdag al binnen! Voor al je vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Zij helpen je met alle plezier zodat al onze klanten tevreden zijn. 

Partners Smartwatchbanden.nl

Fitbit Versa accessoires