Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Overige categorieën in Smartwatch accessoires
In deze categorie vindt je accessoires voor de Fitbit Alta (HR). Je kunt een goede oplader aanschaffen, en een screen protector voor je kostbare display.

Fitbit Alta HR accessoires

Ben je op naar accessoires voor de Fitbit Alta HR? Dan ben je hier op het juiste adres. We hebben in ons assortiment een Fitbit Alta / Alta HR screen protector (plastic folie) dat ervoor zorgt dat je Alta HR ten alle tijden goed beschermd is tegen vuil en krassen. 

Daarnaast hebben we ook nog een handige oplaadkabel voor de Fitbit Alta HR. De oplaadkabel zorgt ervoor dat je je Alta HR eenvoudig kan opladen. Je sluit de oplaadkabel aan op je laptop, usb-a adapter of powerbank. 

Fitbit Alta HR accessoires bestellen

Bij ons kan je veilig je nieuwe Fitbit Alta HR accessoires bestellen. Alle bestellingen die gedaan worden voor 22:00, op een werkdag, worden dezelfde dag nog verzonden. De verzending is compleet gratis. Verder past het pakketje in je brievenbus! Je hoeft dus niet thuis te zijn om je pakketje aan te nemen. Heb je nog vragen over de Fitbit Alta HR accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. 

Naast onze accessoires hebben we toffe Fitbit Alta HR bandjes, neem een kijkje in ons assortiment om erachter te komen.

Fitbit Alta HR accessoires