Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle, 15 maart 2021

De vijf Garmin smartwatches voor vrouwen

Vívoactive 4sDe Vívoactive 4s: klein en geschikt voor de actieve sporter
Ben jij een fanatieke sportster die jouw sportdoelen wil bereiken en meer inzicht wil krijgen in je gezondheid? Kies dan zeker voor de Vívoactive 4s. Hij is wat kleiner, waardoor hij goed om de vrouwenpols zit. Met deze geweldige smartwatch kan je aan de slag gaan met geanimeerde workouts en stress tracking. Hij is stijlvol en naast alle sportfuncties kun je ook jouw menstruatiecyclus in de gaten houden door de Garmin Connect App. Zijn dit jouw verwachtingen van een sporthorloge? Dan is de Vívoactive 4s de beste keuze voor jou girl!

Venu Sq & Venus sq MusicVenu Sq en Venu Sq Music: de smartwatch die alles kan
Shinen, ja dat doe je zeker hoor met de Venu Sq en Venu Sq Music. Wat een stijlvol design heeft dit sporthorloge en je blijft ook nog eens over alles op de hoogte, omdat je het horloge gemakkelijk connect met jouw smartphone. Deze smartwatch is slimmer dan slim, want je kan er ook nog eens mee betalen zonder dat je jouw bankpas of telefoon moet pakken. Vind je het vervelend om alsmaar nieuwe sportoefeningen te bedenken? Dat is met de Venu Sq verleden tijd, want je hoeft enkel de geanimeerde workouts te bekijken en je kan direct aan de bak. Nog een pluspunt van dit horloge is dat je na het sporten helemaal tot rust kan komen met een sessie Mindful Ademen. De Venu Sq en Venu Sq Music is de smartwatch die alles kan!


Garmin LilyDe Garmin Lily: gemaakt voor vrouwen door vrouwen
De Garmin Lily behoort sinds kort tot de familie Garmin. Lily is klein, stijlvol, licht van gewicht en speciaal voor vrouwen gemaakt door vrouwen. Met dit horloge ga jij echt mee met de modetrends en daarnaast trackt die ook nog eens jouw gezondheid, idealer kan dus niet. Dan heeft het horloge nog veel meer functies, zoals je menstruatiecyclus monitoren, je zwangerschap volgen én je leert je lichaam nog meer begrijpen door de feedback die je ontvangt van het horloge. Ben je nieuwsgierig naar deze smartwatch? Lees dan onze blog die over de nieuwste Garmin Lily gaat om meer te weten te komen over deze beauty van een sporthorloge.Fenix 6sFenix 6s: Op naar het volgende niveau met een kleiner horloge 
Heb je dunne polsen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor de Fenix 6s. Hij heeft niet alleen een comfortabele pasvorm, maar brengt jou ook naar betere prestaties en daagt je uit tot het verbeteren van jouw levensstijl. Je krijgt nog meer inzicht in jouw fitnessactiviteiten en geeft ook aan met de Body Battery wanneer je moet rusten. Met de Fenix 6s ga jij elke uitdaging aan!

 

Vívomove 3SDe Vívomove 3S
De Vívomove 3S is het fashionaccessoire voor vrouwen. Het horloge heeft de uitstraling van een klassiek horloge, maar biedt nog zoveel meer dan dat. Je hoeft enkel een klein tikje te geven op de watch en tada je kan alle functies van dit horloge ervaren. Hij houdt je op de hoogte over je gezondheid en fitness. Daarnaast ontvang je elke berichtmelding, zodat je altijd op de hoogte blijft over alles door enkel te kijken op je pols.

Eigenlijk zijn smartwatches dus niet meer groot en lomp. Ze kunnen juist jouw look afmaken en je leert daarnaast jouw lichaam veel beter te begrijpen. Ben je op zoek naar smartwatch voor jezelf of je vriendin? Neem dan zeker een kijkje bij Garmin, want die heeft genoeg vrouwensmartwatches in zijn assortiment. Welke smartwatch heeft jouw voorkeur en waarom? Laat het hieronder weten!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden