Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle , 3 maart 2021

De Garmin Lily, de nieuwste parel in de Garmin-familie

Anders dan de rest van de Garmin-familie

De Garmin Lily is een sport en klassiek horloge in één speciaal voor vrouwen die mee willen gaan met de nieuwste technologische ontwikkelingen, maar daarnaast ook de traditionele stijl willen behouden. De vrouwen kunnen deze smartwatch dus 24/7 dragen. Nu denk je misschien dat je hem af moet doen met douchen bijvoorbeeld, maar nee hoor dat hoeft niet! De Lily is namelijk waterbestendig, waardoor de smartwatch ideaal is voor zwemmen, douchen en zelfs tijdens een relaxdagje in de spa. 

De Garmin Lily

Het scherm ligt snel op en heeft een stijlvol motief waarop alle activiteiten goed te zien zijn, zoals verbrande calorieën, energieniveau en hoe je hebt geslapen. Ook kun je er gemakkelijk sms’jes op lezen, oproepen beantwoorden en agendaherinneringen zien. Je hebt de Garmin Lily in twee modellen, namelijk de klassieke en sportieve. Bij beide modellen heb je genoeg keuze uit verschillende en vooral vrouwelijke kleuren. Daarnaast is de kast extreem klein (34 mm), dus perfect voor vrouwen met een kleine polsomtrek (110-175 mm). Dit horloge heeft niet alleen een stijlvolle look, maar ook een fijne feel door de flexibele polsbandjes. 

Handige functies

Je kunt jouw lichaam beter gaan begrijpen en in kaart brengen door de verschillende functies van de Garmin Lily. Zo kun je aan de slag gaan met je ademhaling, hartslag, menstruatiecyclus, nachtrust, stress, hydratatie en nog heel veel meer. Op elk moment van de dag hoef je enkel naar je pols te kijken om alle informatie over jouw gezondheid te zien. Ook hebben wij hierboven al genoemd dat je de hele dag op de hoogte kunt blijven over alles doordat je berichten, telefoontjes, agendaherinneringen en social mediaberichten kunt zien. Je mist dus niks, dat is nog eens een fijn idee toch? Daarnaast kan dit horloge je overal de weg naartoe wijzen door haar handige GPS-functie. De telefoon lijkt dus eigenlijk bijna niet meer nodig te zijn door de nieuwe smartwatch van Garmin. 

Kortom, de Garmin Lily is stijlvol maar beschikt daarnaast ook over alle functies van een smartwatch en sporthorloge. Heb je ook nog eens een kleine polsmaat? Dan is de Garmin Lily helemaal perfect voor jou! De nieuwste smartwatch is vanaf nu te verkrijgen op de Garmin website. Neem dus snel een kijkje en laat iedereen zien dat jij de trendsetter bent van 2021!

Garmin Lily bandjes

Mocht je besluiten dit model te kopen dan kun je bij ons terecht voor leuke nieuwe horlogebandjes voor de Garmin Lily!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden