Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

Door Johnno van den Brink, 28 mei 2024

Wat is de beste smartwatch voor een kleine pols?

Zoek je een smartwatch voor een kleine pols? Hieronder vind je een paar geweldige opties, die we later in dit artikel allemaal benoemen:

  1. Garmin Instinct 2S Solar
  2. Samsung Galaxy Watch 6
  3. Apple Watch SE
  4. Google Pixel Watch 2
  5. Amazfit GTR Mini

Top 5 smartwatches voor kleine pols

Je weet nu wat wij de beste smartwatch voor een smalle pols vinden. Hieronder leggen we je uit waarom ze zo goed zijn.

1.      Garmin Instinct 2S Solar

Onze nummer 1 is allesbehalve goedkoop, maar je krijgt zeker veel voor je geld. De Garmin Instinct 2S Solar is vooral geschikt voor avontuurlijke mensen die graag buiten zijn. Zo is dit model bestand tegen een diepte van 100 meter, waarmee het zeer waterdicht is voor een slim horloge. Daarnaast is deze smartwatch schokbestendig en is het omhulsel antikras.

De Garmin Instinct 2S Solar is bovendien behoorlijk klein, wat natuurlijk een voorwaarde is om opgenomen te worden in deze lijst. Het scherm is 28 millimeter klein, terwijl je de smartwatch draagt met een QuickFit-polsband. Deze is 22 millimeter en kan versteld worden, waardoor het bandje altijd om je kleine pols past.

2.      Samsung Galaxy Watch 6

De Samsung Galaxy Watch 6 is zeer populair onder de gebruikers en we begrijpen wel waarom. Allereerst is het prettig dat deze smartwatch behoorlijk klein en licht is, vooral als je kiest voor het aluminium 40 mm-model. Je krijgt hierbij een siliconen polsbandje van 20 millimeter die verstelbaar is. Ook kun je deze afwisselen met andere polsbandjes.

Het nieuwste model van Samsung bevat bovendien meerdere geweldige gezondheidsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan fitness- en vitale tracking, maar ook slaapcoaching. Dit is vooral prettig als je moeite hebt met slapen. Je kunt ook bellen met de Samsung Galaxy Watch 6. Voor deze smartwatch zijn meerdere verwisselbare bandjes verkrijgbaar.

3.      Apple Watch SE (2022)

De Apple Watch SE is zeker niet de nieuwste smartwatch van dit merk, maar toch vinden we dit model een aanrader voor gebruikers met kleine polsen. Je kunt de polsband verstellen zodat deze perfect past, terwijl dit horloge bovendien licht is. Overigens zijn de polsbandjes beschikbaar in veel verschillende maten, dus je vindt altijd één die geschikt is voor je pols.

De Apple Watch SE ziet er mooi uit en komt met handige functies. Zo kun je je gezondheid naadloos monitoren met deze smartwatch, waaronder je stappen, hartslag en slaappatroon. Het is ook mogelijk om te bellen met deze smartwatch.

4.      Google Pixel Watch 2

De Google Pixel Watch 2 is voorzien van een klein en slank design, alleen daardoor al hoort deze smartwatch in deze lijst. Het scherm is maar 41 millimeter groot, maar toch zie je alles goed op het AMOLED-display. Bovendien heb je de keuze uit een kleinere en grotere Active Band, waardoor je sowieso een geschikt bandje vindt voor je pols.

Dit model is bovendien handig aangezien het goed werkt met andere applicaties van Google. Voorbeelden hiervan zijn Maps, Gmail en Calendar. Ook kun je de informatie van andere smart home apparaten van het merk integreren op je Google Pixel Watch 2.

5.      Amazfit GTR Mini

Als je een kleine smartwatch voor vrouwen zoekt die niet te veel geld kost dan is de Amazfit GTR Mini een goede optie. Dit model heeft een klein scherm met een mooi rond ontwerp. Bovendien is het prettig dat de batterij gemiddeld twee weken mee gaat. Je hoeft de Amazfit GTR Mini dus niet vaak op te laden.

Daarnaast is dit horloge, net als de andere smartwatches van Amazfit, zeer goed als het gaat om het tracken van je gezondheid en sportactiviteiten. Je hebt zelfs de keuze uit meer dan 150 sportmodi. Ook bevat de Amazfit GTR Mini GPS, SpO2 en sensoren voor je hartslag. Hartstikke handig voor sportievelingen!  

top 5 kleinste smartwatch voor dames

Waar moet je op letten als je een smartwatch voor een kleine pols koopt?

Uiteraard zijn er nog meer smartwatches geschikt voor een smalle pols. Wil je ze zelf vergelijken? Let op deze factoren.

Maat en pasvorm

De smartwatch moet goed passen om je pols. Daarom moeten de behuizing en bandjes klein zijn, anders zullen ze niet comfortabel zitten. Verstelbare polsbandjes zijn hiervoor ideaal.

Compatibiliteit

Controleer altijd of je de smartwatch kunt gebruiken in combinatie met je smartphone. Heb je een Apple-telefoon? Je doet er dan goed aan om ook een Apple-smartwatch te kopen.

Functies

Bepaal zelf welke functies je belangrijk vindt in je nieuwe smartwatch. Ben je sportief? Je horloge moet dan goede gezondheidsfuncties hebben. Bellen, sms’en en betalen met je smartwatch is tegenwoordig ook handig.

Smartwatch voor smalle pols: Veelgestelde vragen

Wat is de dunste smartwatch?

De dunste smartwatch ter wereld is de Pebble Time Round Smartwatch, wat gemaakt is door een Chinees merk. Dit product wordt niet veel meer verkocht, in plaats daarvan is de Google Pixel Watch 2 een populaire dunne smartwatch geworden.

Welke maat smartwatch dames?

Dames hebben gemiddeld een polsomtrek van 15 tot en met 18 centimeter. De maat smartwatch die hier het beste bij past is 34 tot en met 43 millimeter.

Welke Fitbit voor smalle pols?

Als je een smalle pols hebt dan is de Fitbit Charge 5 een goede optie. Deze smartwatch is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met smalle polsen en heeft daarom een redelijk klein scherm, namelijk 41 millimeter.

Conclusie

Je hebt veel opties als je de kleinste smartwatch voor dames zoekt, maar hieronder noemen we onze top 5 en voor wie ze vooral geschikt zijn:

Smartwatch voor smalle pols

Doelgroep

Garmin Instinct 2S Solar

Avontuurlijke mensen

Samsung Galaxy Watch 6

Gebruikers van een Samsung telefoon

Apple Watch SE

Gebruikers van een Apple iPhone

Google Pixel Watch 2

Mensen die veel Google-applicaties gebruiken

Amazfit GTR Mini

Sportievelingen met een beperkt budget

Laat een reactie achter

* Verplichte velden