Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 20 januari 2021

Waarom een smartwatch?

Nieuw jaar, nieuwe voornemens
Minder eten, minder alcohol drinken en meer sporten en bewegen… Wij zijn er allemaal schuldig aan, want een nieuw jaar betekent altijd goede voornemens. Een gezondere levensstijl houden wij een aantal weekjes vol, maar al snel vallen we toch weer in het oude patroon (ik in ieder geval wel). Wat zo fijn is aan een smartwatch is dat hij jou stimuleert om een gezondere levensstijl vast te houden. Hij meet jouw dagelijkse activiteiten, zoals het bijhouden van jouw stappen en de tijd waarin je intensief beweegt. En denk maar niet dat je er onderuit kan komen als je een dag niet genoeg hebt bewogen. De smartwatch zorgt er namelijk wel voor dat jij dan nog even naar buiten gaat om een paar extra stappen te zetten. Hij meet ook je hartslag, je slaap en de verbranden calorieën. Een echte uitdaging dus, want hierdoor kom je te weten of je jouw doelen behaald.

Sporten wordt leuker
Een smartwatch is jouw gezondheidscoach. Hij motiveert je om hard te blijven werken om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Daarom helpt de smartwatch je ook bij het sporten. Sporten is totaal niet mijn favoriete bezigheid, maar het luisteren van muziek maakt het sporten wel wat leuker. Ik denk dat iedereen dat doet, maar heb je dat ook wel is dat je een liedje afspeelt die je niet wilt horen? Met een smartwatch kun je dit nummer direct doorspoelen. Je telefoon is hiervoor niet nodig, dus kan je lekker blijven doorgaan met sporten. You can do it!

Jouw reisgids
Wist je dat sommige smartwatches jou kunnen navigeren naar plaats van bestemming? Het is dus niet nodig om je navigatie van jouw telefoon erbij te pakken tijdens het hardlopen of fietsen. Hoe top is dat? Maar ook nog eens veel veiliger. Houd dus je beide handen op het stuur en laat je de weg wijzen door jouw smartwatch.  

Blijf elke minuut van de dag op de hoogte
Heb je ook de behoefte om op de hoogte te blijven over alles en heb je geen zin om telkens weer je telefoon uit je broekzak of tas te pakken? Don’t worry, een smartwatch houdt je namelijk altijd op de hoogte. Je krijgt namelijk notificaties in beeld (superhandig!). Word je gebeld? Met sommige smartwatches ben je direct beschikbaar, doordat je het telefoontje kan opnemen op het horloge.

Altijd gematched
Wist je dat je het bandje van een smartwatch kunt verwisselen? Zo ben je altijd matching met jouw outfit. Smartwatchbanden.nl heeft een groot assortiment in verschillende bandjes voor allerlei smartwatches. De bestsellers op dit moment zijn de smartwatchbandjes voor de Apple Watch, Samsung Galaxy en Fitbit Charge 3. Voor elk model kun je vijf soorten bandjes kopen, namelijk leren bandjes, Milanese bandjes, sport bandjes, stalen bandjes en nylon bandjes. Ik leg je in het kort uit waar deze bandjes voor geschikt zijn:

  • Tijdens het sporten zijn de siliconen of sportbandjes ideaal. Ze zijn gemaakt van rubberachtig materiaal dat erg flexibel en stevig is. Ze voelen heel licht en zacht aan, waardoor je niet eens merkt dat je een horloge om hebt. Sommige sportbandjes, zoals de Samsung Galaxy Watch sport band (blauw/wit) of de Apple Watch sport band (lichtpaars) hebben extra luchtgaatjes. Dit zorgt ervoor dat de huid kan ademen en je minder zweet.

Strap-it® Samsung Galaxy Watch sport band 41mm / 42mm (blauw/wit)

  • Naast de siliconen en sportbandjes zijn de geweven nylon bandjes ook perfect voor de sportliefhebbers onder ons. De bandjes zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Ze zijn uitgerust met een stevige klittenband sluiting, waardoor ze makkelijk en goed sluiten.

 

  • Heb je een zakelijke gelegenheid? Ga dan voor een chique leren bandje (tip van mij). Wat zo ideaal is aan de leren bandjes is dat ze voor alle maten geschikt zijn, want je kan hem stellen door middel van de gaatjes in de band. De leren bandjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, bijvoorbeeld de Strap-it Apple Watch leren band (zwart) of Fitbit Charge 3 leren bandje (bruin).

Strap-it Apple Watch leren band

  • Houd je meer van klassiek? Dan raad ik je aan om te kiezen voor een Milanese of stalen bandje. De naam zegt het al, de Milanese bandjes hebben een Italiaanse look met een fijne magneetsluiting die zorgt dat je horlogeband altijd goed vastzit, zoals de Samsung Galaxy Watch Milanese band (zwart/rood). De stalen bandjes vind ik nog klassieker. Hoe te gek is bijvoorbeeld de gouden Fitbit Charge 3 stalen band?

Strap-it® Fitbit Charge 3 stalen bandje (goud)

Voor welk bandje ga jij? Kijk op onze website voor alle soorten en kleuren. Laat onder deze blog weten voor welk bandje jij bent gegaan en waarom. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, dus let me know!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden