Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle, 23 november 2021

Vijf Sinterklaascadeautips voor de Apple Watch

Cadeautip 1: Smartwatchbandje

De Apple Watch is één van de meest verkochte activity trackers op dit moment en daar hebben wij natuurlijk genoeg leuke accessoires voor, waaronder smartwatchbandjes (zoals onze bedrijfsnaam ook al zegt natuurlijk). Daarom is onze eerste cadeau tip dan ook een smartwatchbandje. Wij hebben voor de Apple Watch vijf verschillende soorten bandjes, namelijk Sport, Leren, Milanese, Nylon en Stalen banden.

Laten we beginnen met de Apple Watch sport bandjes. Dit is nou de perfecte band om te dragen tijdens een work-out, want door het silicone materiaal zijn ze makkelijk afwasbaar na het sporten. Daarnaast hebben een aantal Sport banden ook kleine gaatjes, die ervoor zorgen dat de huid goed kan ademen en transpireren. Beide banden zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en maten, dus voor ieder wat wils! Ook hebben wij Apple Watch leren bandjes in ons assortiment die perfect zijn om te dragen tijdens zakelijke gelegenheden, zoals werkvergaderingen, diners en bijeenkomsten bijvoorbeeld. De leren band is in zes verschillende kleuren te verkrijgen en door de gespsluiting sluit de band mooi aan om verschillende polsen (Dat is wel fijn om te weten als je een cadeau voor iemand anders koopt). Én dan heb je ook nog de Stalen banden die geschikt zijn voor zakelijke gelegenheden, maar je kunt hem ook dragen in het dagelijks leven. Door de stalen banden krijgt jouw Apple Watch een klassiek horloge-uiterlijk, ze zijn geschikt voor verschillende polsmaten en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

De vierde band in ons Assortiment is de Apple Watch Milanese band. Door het Italiaanse design krijgt de Apple Watch een chic uiterlijk en door zijn sterke magneetsluiting zal de band niet snel losgaan. Het horlogebandje is gemaakt van roestvrij staal en sluit dan ook uitstekend aan bij zakelijke kleding, maar ook bij casual kleding. Let op! Zoek je een smartwatchbandje die de persoon kan dragen tijdens het sporten, is het beter om te gaan voor een Sport band of een Nylon band. Het Nylon materiaal is rekbaar, waardoor het bandje zeer prettig aanvoelt en daardoor ook te gebruiken is tijdens het sporten. Met de handige klittenbandsluiting blijft het bandje goed zitten om de pols én dit fijne bandje is in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Welk bandje ga jij cadeau doen?

Cadeautip 2: Screenprotector

De Apple Watch Tempered Glass Screenprotector is gemaakt van 9H gehard glas, waardoor het scherm van de Apple Watch extra goed wordt beschermd. Belangrijk natuurlijk is wel dat je weet welke Apple Watch de persoon heeft waar jij een cadeautje voor koop, want er zitten verschillende maten in de screenprotectors. Met de Tempered Glass Screenprotector van Strap-it wordt het kostbare scherm van de Apple Watch beschermd. Er is altijd kans op schade, zoals krassen maar met de Screenprotector maak je de kans wel kleiner op beschadiging. Een echte aanrader als cadeautje voor personen die vaak dingen laten vallen of hun smartwatch vaak stoten.

Cadeautip 3: Toolkit

De horloge schakel pin toolkit van Strap-it is noodzakelijk om erbij te kopen wanneer je een stalen band cadeau gaat geven aan iemand. Met de handige toolkit kun je de band namelijk makkelijk verstellen. Smartwatchbanden.nl verstuurt de band altijd te groot op, zodat hij voor iedere pols te verstellen is. Je kan hem ook verstellen met een schroevendraaier, maar de kans dat je de band dan beschadigd is groter dan wanneer je hem versteld met onze toolkit. 

Cadeautip 4: TPU Case 

De transparante Apple Watch case van Strap-it is een stevig TPU hoesje die de Apple Watch van belangrijke bescherming voorziet. Ondanks het hoesje kan je de Apple Watch uitstekend gebruiken en daarnaast valt die ook niet op door de transparante kleur. Het prachtige design van de smartwatch is dus nog helemaal intact, maar de bescherming door de case blijft die langer mooi zonder beschadigingen. Ook bij dit cadeautje is het belangrijk om te weten voor welke Apple Watch je de Silicone case moet kopen. Bij de product omschrijving leggen wij duidelijk aan de hand van een tabel uit welke case je nodig hebt voor welke Watch. 

Cadeautip 5: Coversz 3-in-1 Draadloze Docking Station 

De 3-in-1 Draadloze Docking Station van Coversz is één van onze bestsellers. Naast dat de Apple Watch kan worden opgeladen, kun je ook jouw smartphone en AirPods opladen én dat alle drie tegelijkertijd. We hebben eigenlijk allemaal wel een hekel aan wachten, maar met dit Docking Station kan je drie producten tegelijkertijd opladen in de nacht en vervolgens de gehele dag gebruiken zonder ze weer te moeten opladen (bij normaal gebruik natuurlijk). Voor iemand die altijd rommelt met de bedrading van opladers is dit echt een geweldig cadeau om te krijgen, want met deze luxe draadloze oplader heeft diegene daar nooit meer last van. Én wat ook echt een pluspunt is van dit Docking Station is dat hij 4 keer sneller oplaadt dan andere apparaten en daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je de producten te warm gaan worden, want door de ventilatieroosters in het Docking Staton kan dit namelijk niet. 

Hopelijk heb je in dit lijstje een cadeau gevonden! Een fijne Pakjesavond alvast!

Liefs, 

De Cadeaupiet van Smartwatchbanden.nl 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden