);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Samsung Gear Fit 2 Pro bandje vervangen

Samsung Gear Fit 2 Pro bandje vervangen

Ben je in het bezit van een Samsung Gear Fit 2 Pro en weet je niet helemaal hoe je het bandje moet vervangen? Wij helpen je in dit artikel op weg.

Hoe verwissel ik het bandje van mijn Gear Fit 2 Pro?

Als je net een nieuw horlogebandje hebt gekocht voor de Samsung Gear Fit 2 Pro, of je hebt dat misschien nog van plan, is het natuurlijk wel fijn om te weten hoe je het bandje kan vervangen. In dit artikel zetten wij de stappen voor je op een rijtje zodat je in no-time je polsbandje verwisselt hebt. Gelukkig heeft Samsung voor dit bandje een quick-release systeem waardoor het heel eenvoudig is.

Het oude bandje verwijderen

Om een nieuw bandje te plaatsen is het natuurlijk noodzakelijk om eerst de oude band te verwijderen. 

Stap 1. Leg het horloge met de achterzijde naar boven zodat je de onderkant voor je hebt liggen. Dan zie je als het goed is een knopje zitten aan beide zijkanten van het horloge.

Stap 2. Druk aan beide kanten dit knopje en en trek voorzichtig het oude bandje los. 

Als je dit hebt gedaan kun je je nieuwe horlogebandje erbij pakken om deze te bevestigen.

Stap 3. Plaats voorzichtig aan beide kanten je nieuwe polsbandje waar je net de oude hebt verwijderd. Kijk wel goed dat je de juiste kant van het bandje aan de buitenkant hebt zitten. 

Controleer altijd of het bandje goed vast zit voordat je hem omdoet! 

Dat was het! Nu kun je genieten van je nieuwe Samsung horlogebandje. Ben je toch nog op zoek naar een leuk nieuwe bandje dan kun je altijd nog een kijkje nemen bij ons assortiment Samsung Gear Fit 2 (Pro) bandjes

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box