Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle, 1 april 2021

De Apple Watch bandjes voor vrouwen

Sportief Apple Watch vrouwen bandje
Sportief Apple Watch vrouwen bandje

Ben jij een echte sportfanaat en ben je op zoek naar een bandje die goed om de pols zit? Dan is het lila Apple Watch silicone bandje gemaakt voor jou! Dit bandje geeft jouw Apple Watch een sportief, maar tegelijkertijd ook een stijlvol uiterlijk. Hij zit perfect om je pols tijdens je heftige work-outs, maar je kan hem daarnaast ook dragen naar gewone gelegenheden zoals naar je werk. Door de meerdere gaatjes in de band, is hij geschikt voor kleine maar ook wat grotere polsen. Én dan is dit bandje ook nog verkrijgbaar in de kleur lila, de modekleur van nu. Dit zorgt er alleen maar nog meer voor dat hij niet mag missen in jouw collectie. Je laat hiermee namelijk zien dat je de modetrends tot in de puntjes volgt en je bent er zeker van dat je er altijd fashionable uitziet. Is lila niet helemaal jouw kleur? Dat is niet erg, want dit fantastische bandje heb je in veertien verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils ook voor jou! 

 

Milanese bandje: GoudMilanese bandje: Goud

Goud, goud en nog eens goud! Wie houdt er niet van? Ik ben dus echt helemaal fan van deze kleur en daarom vind ik dit bandje echt te gek! De Milanese band is gemaakt van roestvrij staal en heeft een prachtig Italiaans design, waardoor jouw Apple Watch een stijlvolle look krijgt. Hij zit super licht om de pols, maar je hoeft zeker weten niet bang te zijn dat je dit bandje verliest. Hij beschikt namelijk over een sterke, magnetische sluiting, waardoor hij ten eerste geschikt is voor meerdere polsmaten en je verliest hem niet zomaar. Dan is deze eye-catcher ook nog eens waterbestendig, dus wat wil je nog meer? Je kan hem dragen bij elke outfit, want de kleur goud past overal bij. Wil jij liever een zilver bandje of rosé goud? Geen probleem hoor bij ons! Wij hebben de Milanese band voor de Apple Watch in 16 verschillende kleuren, dus genoeg keuze. Ik zie echt alleen maar voordelen en daarom is dit bandje ook mijn favoriet en dat wordt die ook zeker voor jou! Shop hem dus snel!

Extra comfortabel roze horlogebandje
Extra comfortabel roze horlogebandje

De kleur roze maakt alles mooier. Zo ook jouw Apple Watch. Dit Apple Watch bandje is gemaakt van geweven nylon met een sterke klittenband sluiting. Het bandje zit ontzettend comfortabel om de pols en daarom kan je hem ook perfect dragen tijdens het sporten. Door zijn handige klittenband sluiting blijft het bandje altijd goed zitten. Het maakt dus niet uit welke beweging je maakt met je arm, want hij verschuift toch niet. Dat is toch wat je zoekt in een smartwatchband die je zowel kan dragen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven? Én dan heb je hem ook nog eens in zeven verschillende kleuren op onze website, maar roze is toch echt mijn favoriet!

Stalen draak bandje: Rosé goudStalen draak bandje: Rosé goud

Rosé goud is de kleur waar iedere vrouw van houdt. Daarom staat het stalen draak bandje in rosé goud ook zeker in dit rijtje. Het is een stijlvol metalen bandje die jouw Apple Watch een fantastische metamorfose geeft. De naam ‘draken band’ komt van het patroon op het bandje die lijkt op een drakenhuid en dit design maakt jouw horloge uniek. Het rosé gouden bandje is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een fijne vlindersluiting. Én nog een pluspunt van dit bandje is dat hij waterbestendig is, dus hij mag nat worden.

Een prachtige Luipaard print
Een prachtige Luipaard print

Mijn favoriet mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. ik ben dus helemaal fan van dierenprintjes en net als de Veerkampjes is panterprint mijn favoriet. Daarom vind ik het Milanese bandje met het luipaard printje echt geweldig! Het bandje is net als de gouden Milanese gemaakt van RVS en heeft ook een magnetische sluiting die ervoor zorgt dat je bandje niet zomaar loslaat. Je gaat gegarandeerd opvallen met dit toffe bandje! 

Ik heb de vijf trendy Apple Watch bandjes voor vrouwen voor je op een rijtje gezet. Nu is het aan jou om een keuze te maken. Spreken de kleuren jou toch niet zo aan? Geen probleem hoor! Smartwatchbanden.nl heeft deze bandjes in nog veel meer kleuren dus neem snel een kijkje bij ons gehele assortiment Apple Watch bandjes

Laat een reactie achter

* Verplichte velden