Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Arvid, 1 december 2023

Bekijk nu ons nieuwe merk Bandz - voor kwaliteit en luxe

Smartwatchbanden.nl presenteert haar nieuwe merk: Bandz. In deze blog lees je alle ins en outs over het ontstaan van het merk, en natuurlijk het nieuwe aanbod aan smartwatch bandjes!

Kwaliteit en Luxe

De smartwatch banden van het merk Bandz staan allereerst voor een hogere kwaliteit en een luxueus gevoel. De bandjes van Bandz zijn ontworpen door ons team en gefabriceerd met hoogwaardige materialen.

Met Bandz ben je verzekerd van de beste kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt de Bandz bandjes nu vinden op onze website, en onze Bol en Amazon shops. Op elk Bandz bandje zit een garantietermijn van maar liefst 12 maanden.

Bandz banner

Tegen een scherpe prijs

Door groot in te kopen beperken we de kostprijs van de nieuwe Bandz producten. Zo kunnen we een hoge kwaliteit leveren, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo heb je de hoogste kwaliteit om je pols, voor een lage prijs! 

Natuurlijk bieden we voor het merk Bandz dezelfde service als normaal, zo kun je 100 dagen gratis ruilen en staat onze klantenservice elke dag voor je klaar voor jouw vragen. Wanneer je vóór 22:00 op een werkdag besteld, wordt je nieuwe Bandz bandje gelijk ingepakt en opgestuurd.

Exclusief bij Smartwatchbanden.nl

Je vindt de nieuwe Bandz producten exclusief op www.smartwatchbanden.nl, en natuurlijk via onze Bol en Amazon stores. Bekijk hieronder de nieuwe Bandz bandjes voor jouw model:

Of sorteer op Bandz door eerst naar je favoriete model te browsen, en vervolgens in de linkerbalk te filteren op het merk ‘Bandz’. 

Het ontstaan van Bandz

Al enkele jaren zijn de slimme koppen van Smartwatchbanden.nl bezig met het starten van een nieuw merk, waar luxe en kwaliteit volledig centraal staat. Begin 2023 was het zo ver: De naam werd gekozen, en de producten konden samengesteld worden.

We zijn maanden druk bezig geweest achter de schermen om de perfecte lijn met producten vast te stellen. Natuurlijk hebben we de beste fabrikant gevonden om onze producten te laten produceren. Van idee naar ontwerp, en van ontwerp naar de schappen. Onze unieke Bandz bandjes zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Smartwatchbanden.nl

Laat een reactie achter

* Verplichte velden