Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle, 17 mei 2021

5 redenen waarom je een smartwatch moet hebben

Je verbetert je levensstijl en je kan jouw activiteiten meten

Elke smartwatch meet jouw dagelijkse activiteiten, bijvoorbeeld het aantal stappen dat je hebt gezet of het aantal minuten dat je intensief bezig bent geweest op een dag. Heb je de hoeveelheid stappen nog niet gehaald? Dan motiveert de smartwatch jou na het eten nog even naar buiten te gaan om jouw stappendoel te behalen. Ook meten veel smartwatches je hartslag, calorieverbranding en slaapkwaliteit. De smartwatch is eigenlijk jouw digitale lifestyle coach, een personal trainer heb je dus niet meer nodig. Samen met jouw smartwatch ga jij je levensstijl verbeteren en je sportdoelen behalen.

Je bent altijd op de hoogte door de berichtmeldingen en telefoontjes

Ben jij een persoon die graag op de hoogte gehouden wilt worden over alles om je heen? Dan is een smartwatch gemaakt voor jou! Je hoeft enkel je smartwatch te verbinden aan je telefoon en je kan alles vanaf je pols gemakkelijk lezen. Sommige smartwatches hebben zelfs de functie om een belletje te weigeren of een bericht te sturen, bijvoorbeeld je vriendin dat je nog in een meeting zit en later bent met eten.

Je navigeert gemakkelijk van A naar B

Sommige smartwatches brengen je van bestemming A naar B en hoe ideaal is dat?! Je hoeft je telefoon niet meer in je hand te houden om de weg te volgen tijdens het fietsen, want je hoeft maar enkel naar je smartwatch te kijken en je fiets met twee handen aan je stuur naar bestemming B. Hij brengt jou zo snel mogelijk naar jouw bestemming.

Je kan gemakkelijk naar jouw favoriete artiest luisteren

Je telefoon hoef je niet meer uit je broekzak te halen om jouw favoriete song op te zetten, want dit kan je doen met je smartwatch. Ook kan je dat vreselijke nummer direct weg drukken én je kan het volume aanpassen. Je kan je telefoon dus gewoon thuislaten tijdens een heerlijke wandeling of workout.

Je kan gemakkelijk contactloos betalen

Contactloos betalen kan nu ook met je smartwatch. Je hoeft enkel je bank app (tot nu toe ABN Amro en Rabobank) te verbinden aan je smartwatch en je kan vanaf dat moment je smartwatch tegen de pinautomaat houden én tada je hebt betaald! Simpeler kan niet!

Dit waren de vijf redenen waarom jij een smartwatch nodig hebt. Hebben we jou kunnen overtuigen? Laat het ons weten voor welke activity tracker jij bent gegaan en waarom. Vergeet ook niet een extra bandje te kopen voor jouw nieuwe parel, bijvoorbeeld een sportband of een leren band voor een avondje uiteten of een werkvergadering. Bestel vandaag nog een extra bandje of bandjes voor 20:00 uur op onze website, dan komt hij vanavond nog jouw kant op.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden