Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

Huawei bandjes

Huawei bandjes

Huawei heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkelt in de smartwatch wereld en heeft meerdere mooie smartwatches en activity trackers op de markt gebracht. In dit overzicht vind je ons assortiment Huawei bandjes die we voor ieder model verkopen. Voor ieder model verkopen wij horlogebandjes die voor iedere situatie geschikt zijn. Denk hierbij aan siliconen bandjes, stalen bandjes, en natuurlijk leren bandjes. 

Welke maat Huawei bandje past op mijn smartwatch?

Huawei hanteert net als vele andere merken standaard maten met quick release pinnetjes. Dit varieert van 18mm tot 22mm. Het kan dus zijn dat een bandje op verschillende modellen van een Huawei smartwatch past. Dit is wel zo fijn natuurlijk mocht je een nieuwe watch kopen en je kan je oude horlogebandje meenemen!

Het horloge waar de 18mm bandjes voor geschikt zijn is tot nu toe enkel de mooie en stijlvolle Huawei Watch GT 4 met de 41mm kastmaat

De Huawei horloges die een 20mm polsband hanteren zijn er iets meer. Namelijk de Huawei Watch GT 2 met kastmaat 42mm, de Huawei Watch GT 3 met kastmaat 42mm en de Huawei Watch 3 Pro met de kastmaat 43mm. 

Tot slot hebben we modellen die een 22mm Huawei bandje gebruiken. Dit zijn veruit de meeste modellen. Hieronder vind je de volledige lijst met compatibele smartwatches van Huawei : 

  • Huawei Watch GT 4 - 46mm / GT 4 Pro
  • Huawei Watch GT 3 Pro - 46mm
  • Huawei Watch GT 3 - 46mm
  • Huawei Watch 3 / Watch 3 Pro
  • Huawei Watch GT 2 Pro
  • Huawei Watch GT 2 - 46mm
  • Huawei Watch GT 1 - 46mm
  • Huawei Watch GT 1 - 42mm

Huawei bandjes voor activity trackers

Naast de echte smartwatches heeft het merk ook een aantal mooi activity trackers. Zo hebben ze een volledige 'Band'-serie, en ook nog wat andere kleinere modellen op de markt gebracht. Ook hiervoor vind je bij ons een selectie mooie polsbandjes! Denk hierbij aan Huawei Band 3/4 Pro, Band 6, Band 7, Band 8 en de Huawei Watch Fit serie! Allemaal op maat gemaakt voor de genoemde modellen. 

Bestel eenvoudig jouw Huawei bandje bij Smartwatchbanden.nl

Bij Smartwatchbanden.nl bestel je veilig en gemakkelijk al je nieuwste smartwatch bandjes en natuurlijk ook handige Huawei accessoires. Voor vrijwel alle modellen vind je opladers en belangrijke bescherming voor de schermen. Alle bestelling worden gratis verzonden zodat je nooit te veel betaald. Bestel je voor 20:00 op een werkdag? Dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verstuurd. Zo heb je alles snel in huis! 

Partners Smartwatchbanden.nl

Huawei bandjes