Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Overige categorieën in Smartwatch accessoires

Vivoactive 5 accessoires bestellen?

Heb jij de nieuwe Garmin Vivoactive 5 gekocht en wil je deze graag goed beschermen? Het kan met onze Garmin Vivoactive 5 accessoires. Onze hard case met glas bijvoorbeeld beschermt jouw smartwatch volledig. Mocht hij een keertje op de grond vallen dan zal dit hoesje de klap absorberen. Zo zit je niet met een hoge reparatierekening, wel zo fijn toch?!

Een extra oplaadkabel

Ben jij jouw oplaadkabel kwijt, is je oude stuk of vind je het gewoon fijn een extra exemplaar in huis te hebben? Dan kun je bij ons een betaalbare Garmin Vivoactive 5 oplader bestellen. Deze sluit perfect aan op jouw slimme horloge. Met de USB-A aansluiting kun je deze lader eenvoudig aansluiten op een laptop, PC, Powerbank, of ander ondersteunend apparaat. Zo kun je in no-time weer genieten van een volle batterij.

Garmin Vivoactive 5 accessoires bestellen bij Smartwatchbanden.nl

Bij Smartwatchbanden.nl kun je terecht voor al je Garmin Vivoactive 5 bandjes en accessoires. Ze passen allen perfect en zijn niet duur in de aanschaf. De verzending is altijd gratis, ongeacht het aantal artikelen dat je besteld. Zo betaal je nooit teveel. Alle bestellingen die gedaan zijn voor 22:00 op een werkdag worden dezelfde dag nog verstuurd. Op die manier heb je jouw bestelde gadget altijd snel in huis. 

Garmin Vivoactive 5 accessoires