Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

50% KORTING OP HET TWEEDE SMARTWATCHBANDJE50% KORTING OP HET TWEEDE SMARTWATCHBANDJE

Gratis verzending
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
100 dagen bedenktijd

50% KORTING OP HET TWEEDE SMARTWATCHBANDJE50% KORTING OP HET TWEEDE SMARTWATCHBANDJE

Polar bandjes

Een bandje voor jouw Polar horloge

Polar is een Fins bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd, en wereldmarktleider is op het gebied van draadloze hartfrequentiemeters. Met al hun kennis zijn ze dit natuurlijk ook gaan gebruiken in hun (sport)horloges. Ze maken daarom mooie smartwatches met betrouwbare data. 

Enkele van hun populaire modellen zijn de Vantage M, Polar Ignite & Grit X. Misschien bezit jij wel één van deze modellen en ben je op zoek naar leuke Polar bandjes om de huidige te vervangen.

Polar bandjes 22mm

Polar gebruikt voor zijn smartwatches standaard bandjes die eenvoudig te verwisselen zijn met nieuwe banden door het handige pinnetjes systeem. De horloges die compatibel zijn met een 22mm Polar bandje zijn de Polar Vantage M & de Grit X. Mocht je een horlogebandje zoeken voor deze modellen dan kun je terecht op onze Polar Vantage M bandjes pagina. 

20mm Polar bandjes

Ook hebben ze horloges die een iets kleinere bandjesmaat hanteren, namelijk 20mm. De watches die deze maat ondersteunen zijn de Ignite en de Unite. Dus ben jij toe aan een nieuw polsbandje voor één van deze modellen? Zoek dan niet verder en kijk bij ons ruime assortiment Polar Ignite bandjes of Polar Unite bandjes!

Polar bandjes bestellen bij Smartwatchbanden.nl

Als je je nieuwe horlogeband hebt kunnen vinden kun je deze veilig en snel online afrekenen. De prijs is altijd wat je ziet omdat we nooit vragen om verzendkosten. Ook vinden wij het belangrijk dat men snel hun bestelde artikel in huis hebben. Daarom sturen wij alle bestellingen van voor 20:00 dezelfde dag nog op zodat je vaak al je product na één werkdag in huis hebt!

Partners Smartwatchbanden.nl

Polar bandjes