Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle , 1 december 2021

Thuis actief blijven met je Garmin Watch

Sommige mensen kunnen niet anders dan thuis te sporten, want heb je een 9 uur tot 5 uur baan dan is het niet meer mogelijk om te kunnen sporten in de sportschool. Hierdoor kan het dus zijn dat de motivatie om te sporten wegzakt. Maar dat mag natuurlijk niet gebeuren, want in een tijd zoals deze moet je gezond, positief en in beweging blijven. De Garmin Watch is een smartwatch dat helpt om thuis actief te blijven, maar hoe?

Geanimeerde workouts en wandelen

Je komt thuis en je moet al bedenken wat je gaat eten, maar na een drukke werkdag heb je toch ook geen zin om nog een workout te bedenken. De Garmin Watches hebben verschillende geanimeerde workouts voor je klaar staan, zoals kracht, cardio, yoga en Pilates. Je kun dus thuis fit blijven en je krijgt ook nog eens begeleiding van je horloge om je pols, ideaal!

Yoga

Met de geanimeerde workouts rondom Yoga kun je je concentreren op je ademhaling en stress. Je zult dus gaan merken dat je bewuster gaat letten op je ademhaling en hierdoor beter kunt slapen. Daarnaast is je concentratie ook een stuk hoger. Yoga is niet alleen goed voor je lichaam, maar dus ook voor je geest.

Pilates

Met Pilates kun je jouw flexibiliteit, kracht, balans en lichaamsbewustzijn behouden en verbeteren. Je zult je minder gestrest voelen en je kan net als bij Yoga helemaal tot jezelf komen. 

Indoor hardlopen

Je kunt buiten, maar ook binnen hardlopen. Je kan namelijk thuis ook ervoor zorgen dat je benen gaan bewegen en je hartslag omhooggaat. Zo heb je oefeningen dat je kan versnellen / vertragen, hellen en dalen, zijwaartse stap en nog heel veel meer. Mocht je een loopband hebben, dan is dat natuurlijk al helemaal mooi meegenomen. Maar je kan bijvoorbeeld ook de trap op en af lopen en daag ook je vrienden uit, zodat je nog meer motivatie hebt.

In huis fietsen

Thuis kan je ook lekker gaan fietsen op de hometrainer om zo je conditie op peil te houden. Je kan lekker je favoriete hits luisteren met Spotify of YouTube en vervolgens je benen laten bewegen op de hometrainer. 

Wandelen

Veel mensen hebben een kantoorbaan waardoor ze veel zitten en dat is natuurlijk niet goed voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om af en toe even op te staan en te gaan wandelen. Het klinkt heel simpel, maar toch vergeten we het vaak genoeg en de Garmin Watch zorgt dat je elke dag eraan herinnert wordt. Zo geeft hij tussen de 20 - 30 minuten een reminder dat je even op moet gaan staan, zodat je dus in beweging blijft en je benen even kunt strekken. 

Hardlopen

Tegenwoordig is sowieso iedereen aan de wandel gegaan, omdat sportscholen heel lang dicht zijn geweest. Met een Garmin Watch kun je dus actief gaan wandelen en je gezondheid dus een boost geven. Daarnaast kan een goede en stevige wandeling goed vastgelegd worden met een smartwatch en kun je jouw aantal stappen terugvinden in de Garmin Connect. Naast wandelen kan de Garmin Watch ook je hardlooproute vastleggen en kun je zelf een heel hardloopplan maken. De Forerunner Series van Garmin zijn het beste om aan te schaffen als je op zoek bent naar een horloge voor tijdens jouw hardlooproutes.

Slaap

Slapen is ook een onderdeel van je gezondheid, want een goede nachtrust zorgt er ook voor dat je actiever bent overdag. Door middel van een Garmin Watch kan je jouw nachtrust beter in kaart brengen en tevens monitoren. Ook kun je dus inzien of je voldoende slaap krijgt en wat de kwaliteit is van je nachtrust. 

Kortom..

Zorg goed voor je gezondheid en het is dus tijd om te bewegen en actief te blijven. Neem bijvoorbeeld ook je gezin mee op pad tijdens een avondwandeling of een fietsroute in de frisse buitenlucht. Juist nu is het van essentieel belang om gezond te eten, te bewegen en positief te blijven. Samen komen wij deze vreemde tijd door! 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Om de website goed te laten functioneren en voor persoonlijke advertenties, maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring en geoptimaliseerde advertenties? Klik dan op 'Ja' om hiermee akkoord te gaan. Is dat voor jou akkoord? JaNeeWil je meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy »