Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Arvid, 14 maart 2023

Nikkelvrije Apple Watch bandjes

Als je een nikkelallergie hebt, kan het moeilijk zijn om een ​​Apple Watch bandje te vinden dat volledig nikkelvrij is. We hebben al onze bandjes getest om de beste nikkelvrije Apple Watch bandjes voor jou te vinden. Zelfs met een nikkelallergie zijn er genoeg Apple Watch bandjes om uit te kiezen.

Zijn RVS Apple Watch bandjes nikkelvrij?

Een bekende vraag die wij krijgen is of onze Apple Watch bandjes van roestvrij staal nikkelvrij zijn. Het Milanese bandje is een van de meest populaire Apple Watch bandjes en volledig gemaakt van roestvrij staal. Veel bandjes hebben ook een roestvrijstalen gesp en buttons om de band goed te sluiten.

Helaas bevat al het roestvrij staal wat nikkel. Het nikkel, samen met chroom, geeft roestvrij staal zijn roestvrije eigenschappen. Ook al bevat het meeste roestvrij staal een kleine hoeveelheid nikkel, als je een nikkelallergie hebt, kun je het beste geen roestvrijstalen horlogebandjes gebruiken.

Wat voor Apple Watch bandjes kan ik dragen met een nikkelallergie?

Er zijn echter nog steeds genoeg Apple Watch bandjes die nikkelvrij zijn om uit te kiezen. We hebben een aantal producten geselecteerd die we aanraden wanneer je een nikkelallergie hebt. Alle volgende banden bevatten absoluut geen roestvrijstalen onderdelen.

1. Apple Watch Leren Loop band

nickel free apple watch strap

Waarschijnlijk het meest vergelijkbaar met de Milanese band is de Leren Loop band. Deze Apple Watch band is formeel en stijlvol. Het heeft ook een magnetische sluiting, net als een Milanese band. De algehele look is zeer verfijnd en modieus. Er zijn meerdere kleuren om uit te kiezen. De magneten zitten volledig in de band en er is geen risico dat uw huid ze aanraakt.

De Leren Loop band is een volledig nikkelvrije Apple Watch band die is gemaakt van microleder. Hierdoor is het erg zacht en comfortabel om te dragen. Het is beschikbaar voor alle Apple Watch modellen en kan eenvoudig worden verwisseld, zonder gereedschap.

2. Apple Watch Nylon bandje

nickel free strap for apple watch

De nylon band is een van de meest populaire bandsoorten, vooral voor wie op zoek is naar veel comfort. Het zacht geweven nylon maakt het een comfortabel type band, en natuurlijk volledig nikkelvrij. Het zijn ook enkele van de meer betaalbare bandjes die worden aangeboden, altijd goed om rekening mee te houden.

Het kleurengamma voor deze nylon band is waarschijnlijk het grootste, met meer dan 15 kleuren om uit te kiezen. Dit nikkelvrije bandje is verkrijgbaar voor alle modellen Apple Watch en is zeer eenvoudig te verwisselen zonder gereedschap.

Bekijk het Apple Watch nylon bandje.

3. Apple Watch Verpleegkunde bandje

apple watch strap nickel allergy

Als je de uitslag op je pols niet kunt voorkomen, zelfs niet met een nikkelvrij bandje, is een Apple Watch-verpleegster misschien de beste keuze. Dit bandje kun je aan je kleding bevestigen en dankt zijn naam aan verpleegkundigen die niets om de pols mogen dragen.

Het is een handige manier om je Apple Watch bij je te dragen en je activiteiten bij te houden, zonder dat je hem om je pols hoeft te dragen. Houd er rekening mee dat sommige sensoren aan de achterkant van het horloge mogelijk niet volledig worden geregistreerd zonder goed contact met uw huid of pols.

Bekijk de Apple Watch Verpleegkundige band

4. Apple Watch Scrunchie bandje

nickel free apple watch strap

De scrunchie band is echt een mode-item, deze band is bedoeld om te lijken op de scrunchie stijl die momenteel populair is. De band is gemaakt van een nylon materiaal en heeft geen gespen of sluitingen. Deze band is erg zacht om te dragen en is een geweldige nikkelvrije Apple Watch Band.

De scrunchie band is heel gemakkelijk aan te trekken en zit comfortabel om je pols. Het is zeker niet voor iedereen, maar het kan een heel uniek statement stuk zijn dat kan worden gecombineerd tot een aantal prachtige outfits.

Bekijk de Apple Watch Scrunchie band.

5. Apple Watch magnetisch siliconen bandje

nickel free apple watch strap

De magnetische siliconen band van de Apple Watch is een band die erg lijkt op het ontwerp van de leren lus, maar is gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal. Siliconen zijn geweldig voor sport of dagelijks gebruik, omdat het zowel comfortabel genoeg is om de hele dag mee te gaan als duurzaam genoeg om jarenlang mee te gaan.

De magnetische sluiting zorgt ervoor dat er geen contact is met nikkel op je huid. Het is ook heel gemakkelijk te wassen dankzij de waterdichte eigenschappen. Dit alles maakt het een van de beste hypoallergene Apple Watch Bandjes om uit te kiezen, vooral als je op zoek bent naar een nikkelvrije band voor de Apple Watch.

Bekijk de Apple Watch magnetische siliconen band.

Conclusie

Het vinden van een nikkelvrij Apple Watch bandje kan moeilijk zijn, maar er is genoeg te vinden. Hopelijk heeft deze lijst gevonden bij het vinden van jouw nieuwe Apple Watch bandje zonder nikkel.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden