);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Huawei Watch GT bandje vervangen

Huawei Watch GT bandje vervangen

Hoe vervang ik mijn Huawei Watch GT bandje?

Ben jij bezitter van de mooie Huawei Watch GT en wil je graag je bandje vervangen, maar weet je niet hoe dit moet? In dit artikel gaan wij jou proberen zo simpel mogelijk uit te leggen hoe je stap voor stap het horlogebandje van jouw Huawei smartwatch kunt verwisselen.

Oude Huawei bandje verwijderen

Uiteraard moet je als eerste het oude bandje van je horloge verwijderen. Dit kun je doen door het pinnetje van het bandje naar rechts te schuiven. Zo komt bij los te zitten en kun je de band voorzichtig van je smartwatch afhalen. Zorg er dus voor dat je horloge met de achterkant naar boven ligt. 

huawei watch gt bandje verwisselen

 

Nieuwe horlogebandje plaatsen

Pak het nieuwe Huawei Watch GT bandje en plaats hem aan de kant zonder pinnetje in het gaatje.

huawei bandje vervangen

Als je dit doet, zorg er dan voor dat je het pinnetje rechts indrukt zodat hij ook aan de andere kant geplaatst kan worden. 

Als het bandje aan de ene kant goed zit, kun je hem ook aan de kant van het schuifje plaatsen totdat je een 'klik' hoort op het moment dat je het pinnetje weer vast zet. Zorg altijd dat je voorzichtig controleert of het bandje daadwerkelijk goed vast zit voordat je hem om doet.

Dat was het! Hopelijk is het je meteen goed gelukt. Ben je nog op zoek naar een ander nieuw horlogebandje? Kijk dan eens in ons assortiment Huawei Watch GT bandjes

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box