);
  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd

Garmin Vivoactive 3 bandje vervangen

Garmin Vivoactive 3 bandje vervangen

Hoe vervang ik mijn Garmin Vivoactive 3 bandje?

Net als vele andere aanbieders van smartwatches, is de Garmin Vivoactive 3 uitgerust met een 'pin' systeem om horlogebandjes los- en vast te maken. Dus als je jouw oude bandje wilt verwijderen en een nieuwe wilt plaatsen, hoef je alleen maar de volgende stappen te doorlopen.

Oude Vivoactive 3 bandje verwijderen

Natuurlijk moet je eerst het oude polsbandje losmaken, wil je een nieuwe kunnen plaatsen. Doe dit door het horloge met de achterkant naar boven te leggen zodat je het pinnetje ziet. Schuif het pinnetje naar binnen, zodat je aan die kant het bandje voorzichtig los kunt maken. 

garmin vivoactive 3 bandje vervangen

 

Schuif hierna ook aan de andere kant het pinnetje eruit. 

Nieuwe Vivoactive 3 bandje plaatsen

Als bovenstaande gedaan is, is het tijd om je mooie nieuwe horlogebandje te plaatsen. 

 

Als je de oude hebt verwijderd, kun je ook zien hoe je een nieuwe plaatst. Schuif voorzichtig het pinnetje aan de linkerkant in het daarvoor bestemde gaatje. Hou daarna het pinnetje ingedrukt naar binnen om ook aan de andere kant het bandje te plaatsen. Zet dan het pinnetje weer vast. Controleer altijd voor de zekerheid of het nieuwe horlogebandje goed vast zit, voordat je je horloge weer gaat dragen. 

Nu kun je gaan genieten van je nieuwe horlogebandje! Toch nog op zoek naar een andere Vivoactive 3 bandjes? Kijk eens in ons assortiment horlogebandjes voor Garmin Vivoactive 3.

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box