Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Robin, 19 maart 2020

Garmin Vivoactive 3 bandje vervangen

Hoe vervang ik mijn Garmin Vivoactive 3 bandje?

Net als vele andere aanbieders van smartwatches, is de Garmin Vivoactive 3 uitgerust met een 'pin' systeem om horlogebandjes los- en vast te maken. Dus als je jouw oude bandje wilt verwijderen en een nieuwe wilt plaatsen, hoef je alleen maar de volgende stappen te doorlopen.

Oude Vivoactive 3 bandje verwijderen

Natuurlijk moet je eerst het oude polsbandje losmaken, wil je een nieuwe kunnen plaatsen. Doe dit door het horloge met de achterkant naar boven te leggen zodat je het pinnetje ziet. Schuif het pinnetje naar binnen, zodat je aan die kant het bandje voorzichtig los kunt maken. 

garmin vivoactive 3 bandje vervangen

 

Schuif hierna ook aan de andere kant het pinnetje eruit. 

Vivoactive 3 bandje verwijderen

Nieuwe Vivoactive 3 bandje plaatsen

Als bovenstaande gedaan is, is het tijd om je mooie nieuwe horlogebandje te plaatsen. 

Vivoactive 3 bandje plaatsen

 

Als je de oude hebt verwijderd, kun je ook zien hoe je een nieuwe plaatst. Schuif voorzichtig het pinnetje aan de linkerkant in het daarvoor bestemde gaatje. Hou daarna het pinnetje ingedrukt naar binnen om ook aan de andere kant het bandje te plaatsen. Zet dan het pinnetje weer vast. Controleer altijd voor de zekerheid of het nieuwe horlogebandje goed vast zit, voordat je je horloge weer gaat dragen. 

Nu kun je gaan genieten van je nieuwe horlogebandje! Toch nog op zoek naar een andere Vivoactive 3 bandjes? Kijk eens in ons assortiment horlogebandjes voor Garmin Vivoactive 3.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Om de website goed te laten functioneren en voor persoonlijke advertenties, maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring en geoptimaliseerde advertenties? Klik dan op 'Ja' om hiermee akkoord te gaan. Is dat voor jou akkoord? JaNeeWil je meer weten? Bekijk dan onze Privacy Policy »