Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 4 oktober 2021

De vijf beste Garmin mannen smartwatches

Garmin Fenix 6

De eerste van het rijtje is dus de Garmin Fenix 6, de perfecte smartwatch voor de avontuurlijke man. Hij is misschien wel de meest uitgebreide en geavanceerde multisport GPS-smartwatch op dit moment van Garmin. Je kunt met dit horloge echt alle kanten op van hardlopen tot aan off-piste skiën. Daarnaast gaat de batterij zo'n 14 dagen mee in de smartwatch modus, maar de Solar editie verleng je de batterijduur gemakkelijk. Ben je op zoek naar een iets grotere smartwatch? Dan kun je ook gaan voor de Fenix 6X. 

Met de Garmin Fenix 6 ga je echt op avontuur, je haalt het beste uit jezelf tijdens je workout en je ook nog eens gemakkelijk een kopje koffie met Garmin Pay betalen. That's what we're talking about! De Garmin Fenix 6 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, maar ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze je willen helpen om het beste uit jezelf te halen!

Garmin Venu 2

Met deze smartwatch verbindt je jouw lichaam en geest. De Garmin Venu 2 beschikt over geavanceerde functies voor fitness en gezondheidsbewaking, zodat je leert te begrijpen wat er binnen in je lichaam gebeurt. Daarnaast heeft het horloge ook een super mooi design en een super scherp display, amoled beeldscherm.

Je kunt je appjes makkelijk openen en je ook je activiteiten eenvoudig bijhouden. Daarnaast kun je geanimeerde work-outs uitvoeren die door het amoled scherm dus haarscherp worden getoond. De Garmin Venu 2 is een elegant maar tegelijkertijd ook je personal trainer in één. Dus heren je sport en leeft altijd in stijl met de Garmin Venu 2. 

Garmin Instinct

Voor de echte uitdagers onder ons, is de Garmin Instinct het perfecte horloge. Hij is opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden en is ook erg stevig volgens militaire norm 810. Hij is dus temperatuur-, schok- en uiteraard waterbestendig. Ook de Instinct is verkrijgbaar in een Solar-editie, zodat je echt het maximale uit jezelf kunt halen. Garmin Instinct is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Je hebt zelfs een tactische editie, waarbij je tijdens je missie alles met een nachtzicht bril kunt lezen. De Garmin Instinct is dus een echte activity tracker voor militairen. Denk je dat je hem aan kunt? Bestel hem dan snel 

Garmin Forerunner 945 LTE

De Forerunner zegt het misschien ook wel, maar is een Garmin Watch dat speciaal is ontwikkeld voor de hardlopers. Voor elk hardloopniveau is er een Garmin Forerunner beschikbaar, maar het nieuwe familielid is dus de Garmin Forerunner 945 LTE. Eigenlijk is dit gewoon de Garmin Forerunner 945, maar dan met LTE connectiviteit. Je hoeft je telefoon dus niet meer mee te nemen op pad, want je kunt hem volledig bedienen zonder smartphone. 

De LTE-versie is ontwikkeld voor de gevorderde hardlopers onder ons. Ben je een Triathlon-fan? Ook dan is de Garmin Forerunner 945 LTE een echte aanrader. In GPS-modus gaat de watch 7 uur mee en daarom kan hij een marathon ook met gemak vastleggen. Dankzij zijn geavanceerde functies die vooral gericht zijn op hardlooptrainingen en - wedstrijden kun je het maximale uit jezelf halen.

Garmin Venu SQ 

De Garmin Venu SQ onderscheidt zich van de bovenstaand genoemde watches door zijn vierkante kast. Ben je daar dus fan van, is dit horloge zeker de juiste keuze! De Garmin Venu SQ heeft de functies van de Venu-serie, alleen heeft die een andere vorm als design. Je blijft goed op de hoogte over je eigen gezondheid en je kan de smartwatch naar elke gelegenheid dragen. Ook is er een Music Edition, waardoor je gemakkelijk naar je favoriete liedjes kunt luisteren zonder dat je telefoon in de buurt is. 

Voor welke ga jij?

Laat een reactie achter

* Verplichte velden