Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Tara, 28 februari 2024

De beste smartwatch onder de €150

In de zoektocht naar de beste smartwatch onder de € 150 in 2024, blijkt duidelijk dat kwaliteit niet noodzakelijkerwijs gepaard gaat met een hoog prijskaartje. Of je nu van sport houdt, je gezondheid goed wilt bijhouden, of gewoon een mooie gadget wilt die je helpt bij het bijhouden van je dagelijkse activiteiten, de huidige markt biedt verrassend veelzijdige opties. 

In dit artikel duiken we in de smartwatches van topmerken zoals Fitbit, Samsung en Huawei, die bewijzen dat je niet hoeft in te leveren op functies of stijl, zelfs niet met een laag budget.

Amazfit Active

Bij het zoeken naar de beste smartwatch onder de € 150, valt de Amazfit Active direct op. Met zijn heldere 1.75" AMOLED-display, een batterijduur die de concurrentie ver achter zich laat en functies zoals hartslagmeting, slaap tracking, gps-ondersteuning en activiteiten monitoring, biedt deze smartwatch ongekende waarde. 

Het is de combinatie van nieuwe gezondheids- en fitness features, zoals Daily Readiness en AI-coaching, die dit horloge tot een must-have maken voor iedereen die op zoek is naar een budgetvriendelijke smartwatch die presteert boven zijn prijsklasse.

Er is een ruim assortiment aan verschillende Amazfit Active bandjes om jouw smartwatch te personaliseren

Plus- & minpunten

  •     Gaat ruim 14 dagen mee bij normaal gebruik
  •     Je favoriete wijzerplaat is altijd zichtbaar met het always-on scherm
  •     Biedt makkelijk inzicht in je workouts
  •     Ondersteunt geen contactloos betalen

Huawei Watch Fit 2

De Huawei Watch Fit 2 is een geweldige keuze als je een mix zoekt tussen een fitness tracker en een smartwatch. Dit model heeft een indrukwekkend 1.74-inch AMOLED-scherm en een batterij die zelfs bij veel gebruik een week meegaat. 

Het ondersteunt meer dan 100 soorten workout oefeningen en houdt belangrijke gezondheidsgegevens bij zoals stappen, slaap en hartslag bij. Zo biedt de Watch Fit 2 alles wat je nodig hebt in een smartwatch voor minder dan € 150.

Huawei Watch Fit 2 bandjes zijn makkelijk te vinden en kun je eenvoudig verwisselen.

Plus- & minpunten

  •     Elegant en licht van gewicht
  •     Een helder scherm dat zelfs in fel zonlicht gemakkelijk afleesbaar is
  •     Breed scala aan fitness- en gezondheid opties
  •     Lange batterijlevensduur

Fitbit Luxe

De Fitbit Luxe valt op met zijn mooie, elegante ontwerp en uitgebreide gezondheids- en fitnessfuncties. Dit horloge maakt het mogelijk om met een klein budget toch een premium ervaring te hebben. 

Het houdt je stressniveau, slaap en hartslag bij en heeft een solide batterijduur van 120 uur. Hoewel sommige functies alleen beschikbaar zijn met Fitbit Premium, biedt de Fitbit Luxe genoeg waarde voor de meeste gebruikers.

De Fitbit Luxe bandjes hebben een unieke aansluiting, maar kun je voordelig aanschaffen en gemakkelijk verwisselen.

Plus- & minpunten

  • Chique uitstraling door de roestvrijstalen behuizing
  • Krijg meldingen van berichten en oproepen van je smartphone
  • Meet je stressniveau en vindt manieren om het te verminderen
  • Voor bepaalde functies is een Fitbit Premium account vereist

Garmin Venu Sq

Voor sportliefhebbers met een budget is de Garmin Venu Sq de ultieme keuze. Deze smartwatch meet continu je hartslag, geeft inzicht in hoeveel calorieën je verbrandt en laat je contactloos betalen met Garmin Pay. 

Dankzij de betrouwbare fitness tracking en ondersteuning van gps en GLONASS is dit een van de beste smartwatches die je kunt krijgen voor minder dan € 150.

Het vinden van passende Garmin Venu SQ bandjes is soms lastig, maar gelukkig heeft smartwatchbanden.nl een ruime keuze.

Plus- & minpunten

  •     Betaal contactloos met Garmin Pay (afhankelijk van je bank)
  •     Zie hartslagzones tijdens trainingen voor gerichte inspanningen
  •     Het is niet mogelijk om te reageren op inkomende berichten
  •     Waterdicht tot 50 meter, geschikt om mee te douchen

Xiaomi Mi Band 7

Wanneer je op zoek bent naar de beste smartwatch onder de € 150, kun je echt niet om de Xiaomi Mi Band 7 heen. Deze compacte krachtpatser komt met een indrukwekkende batterij die wel tot 12 dagen meegaat, een helder 1,4-inch AMOLED-scherm, en allerlei functies voor je gezondheid en fitness zoals hartslagmeting en slaap tracking. 

Daarnaast is de Mi Band 7 ook waterdicht tot 50 meter en werkt deze zowel met Android als iOS. Natuurlijk zijn er voldoende Mi Band 7 bandjes om uit te kiezen.

Plus- & minpunten

  •     Accuduur die tot ongeveer twee weken meegaat
  •     AMOLED-scherm voor levendige kleuren
  •     Gemakkelijk en snel op te laden
  •     Waterdicht tot 50 meter, geschikt om mee te douchen

Samsung Galaxy Watch4

De Galaxy Watch 4 is een topkeuze voor degenen die meer verwachten van hun smartwatch. Dit model mixt stijl met functionaliteit en gezondheidsmonitoring. Het heeft een verfijnd ontwerp, een 1,2-inch Super AMOLED-scherm, en een innovatieve sensor die je lichaamssamenstelling analyseert. 

Of je nu je fitnessdoelen in de gaten wilt houden of gewoon een stijlvolle smartwatch zoekt voor je inkomende berichten en meldingen beheer, de Galaxy Watch 4 is voor dit budget een uitstekende keuze.

De Galaxy Watch 4 bandjes zijn allemaal 20mm, waardoor er een enorme keuze is aan bandjes.

Plus- & minpunten

  •     Stevig en eenvoudig design
  •     Download apps via Wear OS en Google Play Store
  •     Niet compatibel met iOS (iPhone) en HarmonyOS (Huawei) smartphones
  •     Voor bloeddrukmeting is eerst kalibratie met een externe meter nodig

Amazfit Bip U Pro

Een andere sterke kandidaat in de zoektocht naar de beste smartwatch onder € 150 is de Amazfit Bip U Pro. Dit model biedt veel waar voor je geld met functies zoals ingebouwde gps, hartslagmeting, slaap tracking, en zelfs een ingebouwde Alexa-assistent. 

Met een lichtgewicht ontwerp en een batterij die tot 9 dagen meegaat, biedt de Bip U Pro een brede ervaring voor een fractie van de prijs van zijn concurrenten. Bekijk hier Amazfit Bip U Pro bandjes.

Plus- & minpunten

  •     Makkelijk in gebruik, met ingebouwde gps en Amazon Alexa
  •     Keuze uit 50 verschillende wijzerplaten
  •     Meer dan 60 sportprogramma's
  •     Kan tot 50 meter onder water

Fitbit Versa Lite

De Fitbit Versa Lite biedt een gestroomlijnde ervaring voor diegenen die waarde hechten aan eenvoud en efficiëntie. Dit model houdt je activiteiten, slaap, en hartslag bij, terwijl het tegelijkertijd meldingen van je smartphone weergeeft. 

Met een intuïtieve interface en een comfortabel ontwerp is de Versa Lite een fantastische optie voor iedereen die op zoek is naar een smartwatch onder € 150 die betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is.

Plus- & minpunten

  •     De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag direct vanaf je pols
  •     Toont smartphone-meldingen en berichten op het scherm
  •     Slaapdetectie houdt automatisch bij wanneer je inslaapt en ontwaakt
  •     Dit horloge heeft geen ingebouwde gps om je route te volgen

Dus, wat is de beste smartwatch onder de 150 euro?

Je hoeft niet diep in de buidel te tasten om een goede smartwatch te vinden. Voor minder dan € 150 heb je al toegang tot een scala aan opties, van de gebruiksvriendelijke Xiaomi Mi Band 7 tot de elegante Samsung Galaxy Watch4. 

Of je interesse nu uitgaat naar geavanceerde gezondheidsfuncties, fitness tracking, of gewoon het ontvangen van notificaties, er is altijd een betaalbare smartwatch die past bij wat je zoekt. 

Deze budgetvriendelijke modellen bieden je de nieuwste technologische snufjes zonder dat je er een fortuin aan kwijt bent. Met onze suggesties maak je gemakkelijk een keuze die niet alleen weloverwogen is, maar ook naadloos aansluit bij jouw dagelijks leven.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden