Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE 15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

15% KORTING MET DE CODE: LENTE 15% KORTING MET DE CODE: LENTE

Door Estelle, 25 februari 2021

Beste smartwatches van 2020

Garmin Venu SQ de beste smartwatch?                                                        

Allereerst beginnen wij met de Garmin Venu SQ, die als beste uit de test is gekomen van de Consumentenbond. Zij hebben namelijk op 8 december 2020 een test gedaan, waarin 46 verschillende smartwatches van diverse merken zijn vergeleken met elkaar. Deze smartwatches zijn getest op fitnessmetingen, verschillende functies, gebruiksduur en het gebruiksgemak. Uit deze test is gebleken dat de Garmin Venu SQ smartwatch de beste is met een totaal score van een 8.4 (100% onafhankelijk testoordeel). 

✔️Een prima scherm, waarop alles goed te zien is zowel in het donker als in het zonlicht.
 
✔️Je kan ongeveer zes dagen de Garmin Venu SQ gebruiken, maar wel in de smartwatch-modus. 

✔️De Garmin Venu SQ staat ook wel bekend als het sporthorloge en beschikt over heel veel functies. Zo houdt hij de hele dag door jouw stappen, vochtinname, calorieën, ademhaling, hartslag, etc bij. Daarnaast kan hij je slaappatroon in kaart brengen, zoals het aantal geslapen uren en ademhaling. Én een extra functie voor de vrouwen is dat hij zelf de menstruatiecyclus en zwangerschap monitort.

✔️De horlogekast heeft een vierkante vorm en door zijn lage gewicht voel je hem nauwelijks om je pols. Dit is dus zeker een pluspunt voor de mensen die hun smartwatch ook dragen tijdens het slapen. 

✔️Heeft een ingebouwd GPS-systeem dat goed werkt, waardoor je jouw telefoon thuis kunt laten.

✔️De Garmin Venu SQ is in twee varianten te verkrijgen, namelijk met of zonder muziek-opslag. Voor de smartwatch met muziekopslag betaal je natuurlijk wel iets meer, maar dan hoef je jouw telefoon niet meer mee te nemen tijdens een hardlooprondje bijvoorbeeld. Je kan muziek van Spotify of Deezer opslaan op het horloge, maar hiervoor moet je wel een betalende gebruiker zijn. 

Χ De smartwatch heeft geen baro- of hoogtemeter. Hierdoor kan je geklommen trappen niet monitoren. 

Χ Voor de gedreven sporters onder ons is het belangrijk om te weten dat dit horloge niet beschikt over functies als Training load, Recovery, PacePro, ClimbPro en audio coaching. 

Wist je dat je de smartwatchband van de Garmin Venu SQ kan verwisselen? Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste band, dus ga je voor deze Garmin Watch? Kijk dan in ons assortiment Garmin Venu bandjes om verschillende polsbandjes voor jouw horloge te scoren! 

Garmin Venu SQ     

 

Apple Watch Series 6 

De Apple Watch Series 6 is het beste horloge wat je kan gebruiken als je een iPhone in bezit hebt. Het design is ten opzichte van de Apple Watch Series 4 en 5 niet veranderd, maar heeft wel een paar extra functies erbij gekregen. Echter zijn de veranderingen niet groot en wordt er nog steeds gewacht op een grote sprong in functionaliteit. 

✔️Je kan nu ook kiezen voor donkerblauw en rood. Twee te gekke kleuren, waarmee jij lekker kan opvallen. 

✔️De functie slaaptracking is er nu eindelijk!

✔️De smartwatch beschikt over een zuurstofmeter. 

✔️Het beeldscherm is altijd aan.

✔️Makkelijk te gebruiken als je een iPhone in bezit hebt, want ze blijven de hele dag met elkaar verbonden.

✔️De smartwatch houdt jouw work-outgegevens de hele dag bij in het water, in de sportschool of in de buitenlucht. Je kan hierdoor echt het beste uit jezelf halen!

✔️ Geen grote veranderingen ten opzichte van de Apple Watch Series 4 en 5.

Χ De batterijduur is nog steeds veel te kort.

Χ De functie Siri wordt te snel en makkelijk geactiveerd.

Ben je een fanatieke sporter? Neem dan hier een kijkje om al onze sportbanden te zien voor de Apple Watch 6. Vergeet dan ook niet een bandje te bestellen die je kunt dragen naar je werk, feestje of andere gelegenheden! 

Apple Watch Series 6 

 

Samsung Galaxy Watch Active 2

Al een enige tijd is Samsung zeer actief binnen de smartwatchmarkt. Na het succesvolle model de 'Samsung Galaxy Watch' hebben zij een nieuw model uitgebracht en dat is dus de Samsung Galaxy Watch Active 2. Dit horloge is de sportieve variant en richt zich vooral op kwaliteit in plaats van leuke functies. Maar deze smartwatch is niet alleen bedoeld voor de fanatieke sporters onder ons, want hij is namelijk voor iedereen geschikt. Dus ook voor de niet-sporters die meer voor de fashionable look gaan en dat kan zeker weten met de Samsung Galaxy Active 2. Ten opzichte van alle andere smartwatches neigt de Samsung Watch namelijk qua design meer naar een normaal horloge. Hij is dus voor elke gelegenheid perfect. Ben je in bezit van een Android telefoon? Dan is deze Samsung Watch al helemaal een aanrader voor jou!

✔️De batterijduur is goed.
✔️Het besturingssysteem van de Samsung Watch 'Tizen' werkt geweldig.
✔️Meet hartslag en GPS nauwkeurig.
✔️Je kan zowel nummers bellen uit jouw contacten, maar ook niet-opgeslagen nummers. 
Χ De stappenteller werkt niet altijd nauwkeurig.
Χ Sportbegeleiding is niet goed, mag uitgebreider.
Χ De Player4Youtube is te klein om video's erop te kijken.

Ben je de hele dag druk aan het bellen en vind je het vervelend om telkens je telefoon te pakken hiervoor? Kies dan voor de Samsung Galaxy Active 2 en ook hier voor dit model hebben wij natuurlijk heel veel horlogebandjes

Samsung Galaxy Watch Active 2

 

Fitbit Versa 3 

Na de populaire Fitbit Versa 2 valt de Fitbit Versa 3 ook zeker goed in de smaak. Eindelijk heeft Fitbit naar ons geluisterd en hebben ze de grootste klacht aangepakt. De Versa 3 heeft namelijk nu de GPS-systeem waar iedereen heel erg behoefte aan had. Deze ingebouwde functie houdt jouw tempo en afstand van wandelingen, fietstochten en beklimmingen bij ook al heb je jouw telefoon niet op zak. Ideaal toch? 

✔️De batterij gaat zo'n zes dagen mee.
✔️In de smartwatch zit een ingebouwd GPS-systeem.
✔️Hij zit heel comfortabel.
✔️Geavanceerde slaapregistratie.
✔️Je krijgt meldingen van jouw telefoon te zien op de smartwatch. Je kan ze zelfs beantwoorden via de ingebouwde microfoon, dus je hebt je smartphone niet meer nodig om berichten te beantwoorden. 
✔️Je bewegingen en hartslag worden de hele dag gemonitord.
De Fitbit Versa 3 is minder geschikt voor de gedreven sporter, omdat de sportfuncties niet zo uitgebreid zijn als bij andere smartwatches. De Fitbit geeft drie hartslagzones aan, terwijl merken als Garmin en Polar vijf hartslagzones aangeven. Je kan met de Fitbit bijvoorbeeld ook geen persoonlijk trainingsschema aanmaken. 

Χ Het systeem werkt soms traag.
Χ Je hebt een Fitbit Premium-abonnement nodig om gebruik te maken van alle functies.
Χ Je kan niet gebruik maken van offline Spotify-ondersteuning.
De touch-knop zit op een onhandige plek en werkt ook niet goed, want je moet de knop meerdere malen indrukken voordat die werkt.

Kies je voor de Fitbit Versa 3? Laat hem dan keer op keer opvallen door het bandje constant te verwisselen. Neem eens een kijkje bij onze Fitbit Versa 3 bandjes voor een leuke nieuwe look!

Fitbit Versa 3 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden