Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Door Estelle, 16 augustus 2021

Alles wat je moet weten over Apple Watch bandjes

Verschillende banden

Smartwatchbanden.nl verkoopt vijf verschillende soorten banden, namelijk silicone, leren, stalen, Milanese en nylon banden. Dan vraag je je misschien wel af wat is het verschil tussen de banden en wanneer je welke band het beste kunt dragen.

Siliconen banden

Onze silicone banden zijn in ons assortiment gekenmerkt als sport banden, zoals de naam dan ook gelijk zegt zijn deze banden perfect om te dragen tijdens jouw workout. De sport banden zijn niet alleen sterk, maar zijn ook licht en zacht van materiaal. Ze vallen mooi om de pols en zitten super comfortabel.

Smartwatchbanden.nl heeft de sport banden in verschillende kleuren. Ook bevatten sommige banden gaatjes, zodat de huid goed kan ademen tijdens het sporten en je ook minder zweet. Onze sport banden zijn daarnaast ook afwasbaar, dus na elke workout kan je ervoor zorgen dat hij weer lekker fris en fruitig ruikt.

Leren banden

Wil je jouw Apple Watch een klassieke uitstraling geven? Dan zijn onze iWatch leren bandjes perfect voor jou! Ze geven jouw watch een karakteristieke en zakelijke look die op iedere gelegenheid gedragen kunnen worden, maar vooral geschikt zijn om te dragen naar je werk of uiteten bijvoorbeeld. De leren banden beschikken over eenvoudige sluitingen, waarmee je het bandje perfect kunt verstellen op jouw polsmaat. We hebben de leren band in zeven verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils!

Stalen banden

Wij hebben een groot assortiment in Apple Watch stalen bandjes, van een stalen vis band tot aan een normale stalen band. Én dan hebben wij ze ook nog in meerdere kleuren, goud, zilver, rosé goud en nog veel meer. De stalen banden zitten als gegoten door de mooie afwerking en daarnaast zijn ze ook makkelijk aanpasbaar met onze toolkit, zodat de band perfect past om iedere pols. De stalen banden zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal met een sterke en fijne vlindersluiting. De banden geven jouw Apple Watch een prachtige chique look, ze zijn waterbestendig en gemakkelijk aan te brengen om de pols. De stalen banden zijn een echte eyecatcher om te dragen naar je werk, dinner of stapavondje met je vriendinnen en vrienden.

Milanese banden

De Apple Watch Milanese band is een RVS band met sterke magneetsluiting. Dit Italiaanse design geef een zeer chic uiterlijk aan jouw Apple Watch! De band is van roestvrij staal en is voorzien van een sterke magneetsluiting, waardoor het draagcomfort goed is en je het bandje dan ook niet zomaar kunt verliezen. Daarnaast is de band waterbestendig en kan dus zonder gevolgen nat worden. Fijn idee toch? Én dan heb je de band ook nog eens in 16 kleuren. Wij zien alleen maar voordelen, dus een Milanese band mag niet ontbreken in jouw collectie.

Nylon banden

Het geweven sportbandje is gemaakt van zacht, ademend en licht materiaal en is voorzien van een makkelijk verstelbare klittenbandsluiting. De banden zijn van hoogwaardig, geweven nylon met een zachte afwerking, waardoor de band comfortabel om de pols zit. Het nylon materiaal is rekbaar waardoor het bandje zeer prettig aanvoelt en daardoor ook te gebruiken is tijdens het sporten. Met de handige klittenbandsluiting blijft het bandje altijd goed zitten.

Maat bandje

Tip van ons! Ben je van plan om een smartwatch band te kopen, dan is het belangrijk om te weten welke Apple Watch je hebt. Er zijn namelijk vier verschillende soorten Apple Watches, namelijk de 38 mm case, 40 mm case, 42 mm case en 44 mm case. Niet elke smartwatch band past op elke Apple Watch en daarom is het dus belangrijk om te weten welke Watch je hebt. 

Apple Watch cases

 

Hoe verwissel of plaats je een smartwatch band om je Apple Watch?

Eigenlijk is het zo gepiept! Heb je je Watch voor je? Top! Aan de boven- en onderkant van je Apple Watch heb je een soort gleuf, waarin je de band kunt schuiven. In de gleuven zitten magneetjes die in verbinding staan met je band, zodat de band niet zomaar losgaat. Als je de band van jouw Watch wilt afhalen, is het belangrijk om het knopje op de zijkant van jouw Apple Watch in te drukken. Vervolgens kun je de band naar links of rechts verschuiven. De band is goed bevestigd wanneer je een klikje hoort. Wil je voor de zekerheid de band verwisselen of verplaatsen met een uitlegfilmpje, dan hebben wij hier één voor je! 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden