Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Gratis verzending op alle bestellingen (NL & BE)
Voor 22:00 besteld, vandaag (tracked) verzonden
100 dagen bedenktijd

Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje Krijg automatisch 50% korting op het tweede bandje

Door Estelle, 20 januari 2022

Negen voordelen van de Garmin Epix Gen 2

Het is een horloge wat je dagelijks kunt dragen om je pols. Hij heeft een duurzaam design, maar is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals sapphire en titanium. Dit zorgt ervoor dat de watch een echte eyecatcher is en wat hem zo speciaal maakt is het always-on AMOLED display. Je kunt hem bedienen met knoppen, maar ook via touchscreen. 

Voordeel 1: Haarscherp AMOLED-scherm

De nieuwe Garmin Watch Epix Gen 2 gaat bekend staan om zijn geweldige displayscherm, want je horloge komt hierdoor echt tot leven. Daarnaast heb je ook niet last van de felle zon die op de watch schijnt, want je kan alles duidelijk aflezen van het scherm. Al om zijn scherm is de nieuwe Garmin Watch een echte eyecatcher. 

Voordeel 2: Je kan de Garmin bedienen met knoppen maar ook touchscreen

De nieuwe Garmin Watch kan je dus bedienen met zijn knoppen, maar ook kun je dit gemakkelijk doen met zijn touchscreen. Je kan dus in elke situatie of in welke omgeving dan ook je smartwatch makkelijk gebruiken.

Voordeel 3: HITT workouts

Ben je een liefhebber van een HITT Workout? Met de nieuwe Garmin parel kan je via een HITT activiteitenprofiel jouw workouts goed bijhouden, zoals AMRAP, EMOM en Tabata. Daarnaast kan je in dit profiel ook gemakkelijk intervallen, maar ook aantal rondes instellen. Dit activiteitenprofiel heb je ook bij de Garmin Venu 2 en de Fenix 7 serie.

Voordeel 4: Racevoorspeller voor de hardloopfanatiekelingen

Op de nieuwste Garmin Watch vind je een racevoorspeller, die voor jou voorspelt welk tempo je moet aanhouden tijdens je hardloopronde. Hij voorspelt dit op basis van je hardloopgeschiedenis en conditie. Daarnaast kan je met de racevoorspeller zien of je progressie boekt en dit is natuurlijk heel erg leuk om te zien als je een beginnende hardloper bent. 

Voordeel 5: Real-Time Stamina

Met de Real-Time Stamina kan je jouw uithoudingsvermogen bijhouden en hoe dat verandert tijdens jouw activiteiten. Zo kun je dus ook overbelasting tegenaan, want daar wordt je voor gewaarschuwd. 

Voordeel 6: Multi-Band GNSS ondersteuning

Met deze functie krijg je toegang tot wereldwijde navigatie satellietsystemen. Je kan dus nauwkeurig je positie bepalen en eerst was deze functie bedoeld voor het leger, maar met de nieuwe Garmin Watch weet je nu nauwkeurig waar je bent op de wereld.

Voordeel 7: TopoActive-kaarten downloaden over heel de wereld

Met de functie TopoActive-kaarten kun je kaarten downloaden. Je selecteert de gewenste plaats en update dit gemakkelijk rechtstreeks vanuit jouw watch.

Voordeel 8: Lange batterijduur

Met de nieuwe Watch beschik je over een geweldige smartwatch-ervaring. Garmin heeft een superefficiënte energiemodus ontworpen, wanneer je je pols beweegt het licht direct op je scherm verschijnt. Daarnaast is de batterijduur ook veel langer, want je kan de smartwatch tot wel 16 dagen gebruiken in smartwatch modus.

Voordeel 9: Hartslag meten met Gen4

Natuurlijk beschikt de Gen 2 over een hartslagsensor, waarmee je jouw hartslag gemakkelijk kunt meten. Je kan de activiteits-intensiteit en hartslagvariabiliteit meten om je stressniveau bijvoorbeeld te berekenen. Daarnaast meet deze parel je hartslag zelf onder water, je hebt dus helemaal geen hartslagband hiervoor nodig. Hoe ideaal!

Kortom..

Natuurlijk heeft de nieuwe Garmin Epix Gen 2 meer voordelen. Zo kun je makkelijk en snel met Garmin Pay betalen en kun je aan de slag gaan met de Garmin Coach-trainingsplannen. Daarnaast kun je jouw smartwatch persoonlijk maken door apps, widgets en watch faces te downloaden. Door alle gezondheidsfuncties ga je je lichaam veel beter begrijpen en kun je jezelf uitdagen om continu te verbeteren. Een echte aanrader dus!

 

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden